Sayfa 30/176 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 1403 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Serhoş (Damsız girilir, ayık girilmez!)

1. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

2.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

3.  Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

4. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Dam'ı Çatı'da bırakıp

Irakı ile selam vereyim...

kimse bilmese de, .. Sn Pert....

hoş geldiniz......
    İlahi yönetici bu tarz bilinmez mi?
    İlk patlattığınız cafe de3-4 gönderimde griden yıldıza basıldı
    Tabi birde bu.
     Alıntı Originally Posted by nikreece Yazıyı Oku
    Sayın ruminigge emek vermiş konu başlığı açmışsınız inanın bu bir beceriniz olduğunu gösterir takdire şayan
    Örneğin ben hiç konu başlığı açamadım.
    Şimdi bu yazacaklarımı keyifle okumak istiyorsanız cafeden bir kahve mi alırsınız çay mı alırsınız bilememde?
    Şimdi konuya girelim.
    Kopyala yapıştır işi her kesin harcı değildir. Bir zeka ürünüdür.
    Kapanan hisse nette
    1. cefaks 100 K gönderisi
    2. Ayhan53 80 K gönderesi
    3. Güneysu 36 K
    4 XXX arkadaşın 36 K GÖNDERİSİ VARDIR. Bu gönderilerin tamamı yorumsuz yoruma açık gönderilerdir. Belli ki bu ortamı bilen kişisiniz çağrıştırdı mı?
    Şimdi diğer konu
    Sizin nikinizi bir futbolcu adı diye hatırlıyorum. Eğer bir önem arz ediyorsa saygısızlık olmasın bildirin.
    Gelelim PERT e ülkemizde sigortacıların kulandığı bir değim olsada; imzasında açıklıyor arkadaş. Merak edip okuduğunuzu sanmıyorum. Ben merak edip okudum.
    Şimdi kopyalayıp yapıştıracağım belki o zaman ön yargıdan vazgeçer kafeye gelip maydonoz olmazsınız.
    Proje yönetiminde PERT, CPM ve İndirgeme (Crashing)

Yazan: Şadi Evren ŞEKER

PERT (Program Evaluation and Review Technique) diyagramları ve CPM (Critical Path Method) proje yönetimi için kullanılan ve projedeki işlerin sırası, verimliliği, önemi veya aralarında problem olan işlerin ve bu problemlerin etkileri gibi kritik bilgilerin gözlemlenmesi için kullanılan yöntemlerdir. Basitçe bir projedeki işler ve bu işlerin sürelerinin çıkarılması ile işe başlanır. Ardında projedeki işlerin hangi işlere bağlı olduğu bulunur ve sonrasında PERT diyagramı çizilebilir. CPM ise PERT diyagramları üzerinde kullanılan bir yöntemdir.

Konunun daha iyi anlaşılabilmesi için bir örnek üzerinden PERT diyagramının nasıl çizildiğini gösterelim. Öncelikle işleri ve öncesinde bitmesi gereken işleri örnek olarak verelim. Burada işler için A, B gibi harfler kullanılmıştır ancak gerçek hayatta bu işler yönetilen projenin alt işleri olarak düşünülebilir. Örneğin bir yazılım projesindeki müşteri görüşmeleri, projenin fonksiyonel özelliklerinin yazıldığı adımlar veya testler gibi projede yer alan işlemler düşünülebilir. Buradaki öncelikler veya işlemlerin süreleri genelde uzmanlar tarafından belirlenir. İşlem sürelerinin belirlenmesi çoğu projede problem olabilmektedir. Bunun için farklı yöntemler kullanılabilir. Örneğin Scrum Poker veya Delphi Metodu gibi tahmin yöntemleri kullanılabileceği gibi işlerin kestirilmesinin zor olduğu durumlarda daha alt işlere bölünmesi veya benzer işlerin sürelerinin kullanılması gibi yaklaşımlar da uygulanabilir.İlginizi çektiyse detaylar linkte.
    http://mis.sadievrenseker.com/2015/0...geme-crashing/
    Şimdi kiminle dans ettiğinizi anladınız mı?
    İşte bütün mesele XXX kimdir
    Başlığı bu gün gördüm. KONU BAŞLIĞI AÇMAZ vede arkadaş oranı sıfırdı? Değişmidir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku
    Bilmukabele; Karşılık olarak. (davranış töresinde) size de, sizlere de.

Aklı başında olan adamın yaklaşımı. Yeni okuyorum da.
    Müsadeniz le sofraya ikram edeceğim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Pert adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    KONU BAŞLIĞINA ANCA YILDIZ.

8. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Sayfa 30/176 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •