Abi Kanun dolaşımdaki pay toplamı 10 milyonu geçiyorsa sen o hisseyi B grubuna alıcaksın diyor,hisse sığmış spekülatif hareketler olurmuş orası seni ilgilendirmez.Evet oyun büyük ve Bist keyfi,siyasi bi karar alıp kanunu hiçe saymıştır.Ytd
Abi Kanun dolaşımdaki pay toplamı 10 milyonu geçiyorsa sen o hisseyi B grubuna alıcaksın diyor,hisse sığmış spekülatif hareketler olurmuş orası seni ilgilendirmez.Evet oyun büyük ve Bist keyfi,siyasi bi karar alıp kanunu hiçe saymıştır.Ytd
işatr nin yüzde ,,,, ü bende işbtrninde hatırı sayılır miktarı. yıllardır hisseler bilerek göz altı pazarında tutuluyor.daha ne kadar tutacaksınız bakalım.tahtada yapılan dip çalişmaları silkeleme hareketleridir.yukardan alan küçük yatırımcı düşecek korkusundan sıkıntılıdır.sakin olup beklemek en akıllıca yapılacak iştir.
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
bu günkü işlemlerde 10 adet alış yaptım.iş olarak görebilirsiniz.integralin satışı bitti.30 lotu vardı son kursunuda son işlemde sıktı.hissede açığa satış ve kredili işlem yoktur.elinde olan varsa satar yoksa alır.bu kadar basit. orası burası oynuyor diyenlere duyrulur. ben yaptığım işlemleri açıkça yazıyorum.
hükümet tarafından bu konuda gelecek ilk açıklamada hisse 1000,,,1200 usd seviyelerine yükselecektir.oralarda destek seviyesi olarak kalacaktır.yukarı ne kadar gider gelişmeler gösterir...
hisseler haberle yükselir haberle düşer unutmayalım....
sabır zordur meyvesi tatlıdır...
Aydin senin yalanını yakaladık boşa kendini yirtma
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri