Sayfa 178/309 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

  1. açıklayacagı fiat degrin 5 de 1 olcak belkide 10 da 1 satmazasan rıdvan cevabını almış olcak .7 tl altında 1 lot alamazsın .satcak olanda en fazla 1.5 milyon lot maksat belkide onu almak yada mahkeme grubunu bozmak .mahkeme grubunu bozması için 7 tl demeden olmaz .sen mahkeme biz onları magdur etmedik kotdan gittik desen ,bu güne kadar kaç defa ayrılma açıkladın. o kadar borç ödedin .birleşme ile bütün pislik kapanacakdı .o bitti çagrı yapcam gönüllü ,sana aslında bit bile verilmez .farz et vermedin .önünde hiç bir seçenek yok kolay birleşme için gönüllü çagrı ..capitalı alcak yarın dİyecek mahkemede utanmaz adam bak 11 milyon capital verdi .belki vertu ile gizli anlaşdı şu kadar veren oldu diye savunma geçecek 1 lot bile vermeyin yüzde 14 pay var hiç satmayacak .emellerine gene ulaşamazlar .eger vertu bu tahtada ise özel anlaşma yapmazsa oda vermez bir capital kendi taşeronu bu kadar şikayet olacak spk başkanı açıpda bu formu okumaycak sanmayın.sayın spk başkanım ölü ederi 750 milyon bina 33 marka 45 kuruşla ic edemediler .şimdi kendi uyduruk degerlendirmeleri ile ve kasadaki yapının parayı saklayarak (bunu kendi içlerinden soyleyen personelerri var ) hesapda dogru hesap 1.900.000 avro para personel masarafı ile yapının masarafı imkansız .birleşme olsaydı o parada yapıda .ic olacakdı .şimdi son koz biz veerecez haklarını diyor .taşeronundan alca lotlara bir ceza yaptırımı olmalı agır bir ceza şahsi olmalı 11 milyon lotun .gerçek degerinden 5 kat ceza yemeli ..gerçi az kalır ama .anele iyi denetlenmeli anele yi 4 dolardan halka açtınız .anelti 3 dolara .yediniz içtiniz bina diktiniz .onuda ky elinden almaya kalkdınız .ceza yedin ,göz altına düştün ,kotdan gittin.birleşme red yedi .kabahatlı biziz demi ..

  2. #1418
    Fazla ileriye oraya buraya gitmeye gerek yok.anel yapının karşısında 50 metre 100 metre artık kacsa yeni internette pazarlarnan en plaza ya göre buranın degeri olusu 400 ile 600 arası yani bir hisse en az 4 ile 6 TL arasi.hadi bakalım 2 yıl önceki acredetoya satıştan daha az bir çağrı çıkarmayı basaracakmisiniz.her haliniz kendi menfaatlerinize çalışmakla uğraşmak.ancak küçük yatırımcının menfaatine olmayacak hiç bir şey SPK dan geçmez bunu kafaniza şokun.kendi kendinizi rezil etmekten başka bir şey olmuyor kaç kez söyledik.

    PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  3. gönüllü çağrı şirketin son çıkış yolu, başka hiçbir seçenek kalmadı elinizde. Birleşme başvurularındaki hatalarınızı umarım tekrarlamazsınız.Değerlemeyi adil yaptırın.1 sene 2 sene önce kamuya açıklanan fiyatların daha altında bir fiyatı SPK'nın kabul etme şansı yok, daha önceki açıkladığınız fiyatların üstüne enflasyon farkını da koyup hakkaniyetli bir fiyat açıklayın, bakın biz yatırımcı olarak üstümüze düşeni yapıp uyarıyoruz, değerlemeyi adil yaptırın, kotta olmayan şirketin borsa fiyatlarını baz almayın, aldırtmayın değerleme şirketine.Bu sefer artık adil fiyat çıkartın.

    Yatırım tavsiyesi değildir, fikir beyanıdır.

  4. En son sirketi satarlarken 1.70 gibi bir fiyat cikarmislardi artik sirket borsada islem gormuyor.heralde bu fiyatin ustu cikar.maliyet 2.10 tl zarar büyuk 4 yildir beyefendilerin keyfini bekliyoz.

    GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  5. Bu adamlardan bir şey beklemeyin derim.bu güne kadar hiçbir dediklerini yapmadılar.bu seferde yapacaklarını sanmam.en azından gene kendi kafalarına göre yapıp SPK dan red yeme olasılığı yüzde 99 ne dedide yaptı Rıdvan şimdi yapacağını saniyonuz

    HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  6. '' "Daha çok anlat†dedim.
    “Hoşuna gidiyor mu?â€
    “Çok. Elimden gelse seninle sekiz yüz elli iki bin kilometre hiç durmadan konuşurdum.â€
    “Bu kadar yola nasıl benzin yetiştiririz?â€
    “Gider gibi yaparız." ''
    bizimde hoşumuza gidiyor .masal dinlemek .
    yapı degerlndirmek çocugun eline şeker verirlerdi aglamasın diye .
    bu mevzu borsa kitaplarında ders olarak anlatılıacak hatta filmi bile yapıla bilir..

  7. Biraz bilgilerine bakıyordum. Bunu şuraya koyayım da dursun.

    Ekran Resmi 2019-01-06 22.23.05.jpg

    Yönetim Kurulu ve hissedarların hisse sayısı da şurada dursun.

    Ekran Resmi 2019-01-06 22.24.13.jpg
    Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.

  8.  Alıntı Originally Posted by yasin_morca Yazıyı Oku
    En son sirketi satarlarken 1.70 gibi bir fiyat cikarmislardi artik sirket borsada islem gormuyor.heralde bu fiyatin ustu cikar.maliyet 2.10 tl zarar büyuk 4 yildir beyefendilerin keyfini bekliyoz.

    GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    zmana oynama ise yada mahkeme karşı bilir kişi raporunu etkilemek için bu adamlar harbi ......gayri menkuln bir degeri var bebeler dahi hesabı yapar sana1 milyar üstü bu fiat ama art n,yetli olunca marka 125 milyon koşu metre karede nerde kalıyor bilen varmı anele ile pay ne durumda orasıda 30 milyon örnek madem gyo ucuz bize versin koşu yolunu kendi degerlendirmesinden hani 3 milyon diyor ya kabul edelim 21 kişiye ama yemez demi .çünkü orası 35 milyon burdan çıkan tezat şu bu adamlar degerlendirmeyi 10 bir fiat çıkarıyor .işte hodri meydan ver bize koşu yolunu al hisseleri madem 3 milyon bizde sana 1 tlden vermiş olcaz bundan daha iyi teklif var mı?

Sayfa 178/309 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •