Sistemcilikle ilgili optimizasyonla ilgili bunlarin nasil cabicak yapilacagiyla ilgili cikan parametrelerin hangisi secilmeli gibi konularda blog yazacagim oralari okursunuz.
Sistemcilikle ilgili optimizasyonla ilgili bunlarin nasil cabicak yapilacagiyla ilgili cikan parametrelerin hangisi secilmeli gibi konularda blog yazacagim oralari okursunuz.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
yarın paylaşayım robot ve portfoyu bugunde eksi![]()
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
mail gönderimiyle alakalı bir güncelleme yaptım yarın sorun olursa bıldıriverin arkadaşlar.
Ayrıca her gün güzel bir söz gönderecek robot. Maille beraber
Erhan hocam iyi akşamlar. mail bende almak istiyorum. bu gruba benide eklerseniz memnun olurum.
tamer_unal22@hotmail.com
Hocam iyi geceler osmankirdan@gmail.com adresinde eklermisiniz
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok fazla mail kaydettim ilginiz için teşekkürler umarım kımseyı yanlışlıkla silmemişimdir.
Mail gelmeyen olursa özelden yazsın yarın. kodda bir değişiklik yaptım belkı calısmayabılır.
Bu arada bu maıller bazan sıkıcı boyuta ulaşabilir bana özelden bıldırırsenız sıkılan olursa maılınızı kaldırırım.
rkadaşlar şöyle bir sıkıntım var.
Bir tane laptobum var 1 adet lcd monitör 1 adette lcd tv var.
Ben aynı anda hem laptop,tv ve monitörden görüntü almak istiyorum. Fakat yapamıyorum sadece 2 tanesinden alabiliyorum. Her türlü ayarı denediğim halde bulamadım. Ekran ayarlarından, Nvidianın ayarlarını kurcaladım fakat olmadı.
laptop + monitör , laptop + tv , tv+ monitör şeklinde 2 adet görüntü elde edebiliyorum. Fakat laptop+tv+monitör olmuyor.
TV de vga+hdmı çıkışı , monitörde vga,dvı,hdmı çıkışı , pc de hdmı, vga çıkışı var.
Tv yi hdmı ile , monitörü vga ile laptoba bağladım fakat bir türlü 3 adet monitör görüntüsü almadım.
Sorun ayarlardamı, yoksa ekran kartının özelliğindenmi , yoksa bağlantı kablolarından mı hangisinde olabilir.
Ekran çoklayılar var ondan alsam 3 farklı monitöre görüntü yansıtabilirmiyim.
Yardımı olursanız sevinirim.
Yer İmleri