Originally Posted by
JAKO
İhracat bedellerinin yüzde onunu yurda getirmeyerek uzun süre yurt dışında biriktirdiler, tedbirliler.
Bu yıl görülmesi olası 7 - 9 lira dolar kuruna dayanamayız. kaotik komplo teorilerini de sadece biz okumuyoruz.
+
Dış borç ödemeleri.
+
Demokratik sistemi olmayan ülkelere yabancı sermaye girmiyor.
evet sayın jako aynen katılıyorum.
mevcut durumda yabancı için inanılmaz ucuz hisselerimiz var ama paranın dini dili ırkı yok. hele ki yaklaşan küresel kriz muhtemelen dünya tarihinin en kötü krizlerinden biri olacak belkide. böyle bir durumda kimse parayı riske atmak istemiyor. dünyanın en güvenli ülkelerine bile yatırım yapmaktan çekiniyorlar, bütün adaletin 1 adamın iki dudağının arasında olan ülkeye hiç yapmazlar. hele hele bu ülke dediğiniz gibi böyle bir dış borç gerçeğiyle yüzleşirken. sonumuz hayır olsun. elbet çıkacak bu borsa ama "yok artık buda batarmı" diyeceğimiz bir çok şirkette batacak maalesef. o nedenle şuan yatırım yaparken özellikle bizim çok dikkatli olmamız lazım diye düşünüyorum.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri