-
Başvuru Tipi
Şikayet
Başvuru Metni
sayın cumhurbaşkanım borsa istanbula yatırmış bir bireyim.iki kızım var haberlerle yalanlarala rıdvan çelikelin anel telekom adlı şirketini yabancılara satacak onu yapacam bunu yapacam diyerek gözümüzü boyadı hissesini aldık.alvereler davalverlerle ilk önce gözaltı pazarı daha sonra şirket kottan atıldı.bunda biz yatırımcıların bir kabahatı yok rıdvan çelikelin tamamen zevkinin sefasını biz 20 bayramdır çoluk çocuğumıuzla perişan geçiriyoruz.şirketin içindeki malları kaçırmak için sayısız oyun yaptılar şimdide kottan atılmasını fırsat bilip 2 yıl önce şirketi 1.70 ten özkaynak değeri ile yabancı birine satacaklerken şimdi bir çağrı yapacağız diyorlar .şu an 2 yıl önce yabancılara satış yapılacakenki durumdan borcumuz dahada azaldı gayrimenkullerimiz kat kat değerlendi zira anel yapının yanına metro açıldı ve istanbul finanas merkezi açılıyor demem o ki şu an yapacakları kuruşlu çağrı fiyatarına spk nın müsade etmesi izin vermesi bizim gibi garibanlar için büyük bir haksızlıktır.bu durumda spk nın olası kuruşlu çağrı fiyatlarına izin vermesi benim ailemin ve iki kızımın sayısız kahrolması sonucu çelikelleri bayram ettirmesi kendilerine hakkımı haram edeceğim sonucu doğurur. enver çevikin mal kaçırma girişimin spk bülteninde yapılan işlemin iptali için şirketten istedi.kervansaray için aynı durum için mahkeme açtı taraf oldu satış iptali talep etti patronların hisseleri bloklandı .geçmişte kaçırılan anel yapı 7.5 pay devri iptal edilsin.rıdvan çelikelin hisseleri bloklansın
Başvurunuz, CİMER aracılığıyla en kısa sürede sonuçlandırılmak üzere seçeceğiniz kuruma doğrudan iletilecektir.
Yasal bilgilendirmeyi okudum, kabul ediyorum.
ile işaretlenmiş alanların doldurulması zorunludur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri