25,50'yi geçtik. İşlem hacmide güzelleşti.
Haydi Pegi, 17:30'dan sonra vitesi yükselt...
25,50'yi geçtik. İşlem hacmide güzelleşti.
Haydi Pegi, 17:30'dan sonra vitesi yükselt...
Yabancılar tahtayı nakış gibi işliyor vesselamLakin bi yerde silkeleme yapacaklar ama nereden bilemiyorum
Günlükçüleri silkelemeleri lazım...
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz
30'ları geçmeden çok heyecan yapmayın. Buraları defalarca geçtik. Belki 20 kez olmuştur. Pazarlamacıların ekmeğine yağ sürmeyin.
Ne hareketti...![]()
25 40 taş çıktı..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Endeks 1500 puan düstü, ucan essek + % 4.5 den + % 0.5... yani % 4 dusmus.... lakin cok iyi silkelemisler... hsbc 407.885 lot, yatirim finans 233.637 lot almis. merill 156.944, is 152.619 ata 104.689, yapi kredi 104.383, ak yatirim 57.116 lot satmis.
Satanlarin cogu yerli yatirimcilar... Bu demek dikis nakisa devam...
Yatirim tavsiyesi degildir, lutfen yalniz kendi mantiginizla hareket ediniz.
Yüzde 4.5'tan yüzde 0.5'e olan yüzde 4'lük düşüş çok düşük bir hacimle ve cep to cep yani fiktif işlemlerle gerçekleşti.
Yani yüzde 4 kayıbın silkelemek için yapıldığını düşünmüyorum.
Ya 25 üzerinde güzelce mal kilitlediler ki bu durumda yine fiyatı daha aşağı çekip tekrardan mal toplamaya çalışacaklar ya da ikinci olasılık da ky'yi şaşırtıp baskın bir alımla fiyatı daha yukarılara taşıyacaklar.
Bugün piyasada yoktu ama daha önce de yazdığım Credit'in ve yabancı adına mal toplayan taşeron yerlilerin 9 Ocak'tan beridir olan yüklü alımları sonucu Citi'nin 1.1 milyondan fazla takasta artışı var. Bu olumlu. Ama yükseliş için devamının gelmesi gerekecek. Özellikle yarın gözüm Credit'te olacak. Bakalım tekrar alım yönünde oyuna dahil olacak mı?
Yer İmleri