Sayfa 312/521 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon
Arama sonucu : 4163 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. Hepimize gecmis olsun. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Iman ve Saglik benim için herşeyden onemli. Borsada Herkes herşey bilir ama kimse bildiğini uygulamaz

#Keşke almasaydım demeyi, Keşke alsaydım demeye tercih ediyorum.

2. Cemasta aynisi oldu 0,7den 0’9a tepki alışı oldu.. sonra 0,8... bu cacık kagit mecburen toparlayacak...

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    O arkadaşın derdi kimse mala girmesin boylece alıcı gelmez ve tahtayı kaldırırlar ama öyle olmuyor o işler...

Yalan mı 96 da hafta sonu alın ucuz kaçmaz burdan diyen ******lar nerde şimdi.çamır atıyorlardı bize.insanları büyük bir oyunun içine düşürdüler korkunç bir oyun.daha fazla zarara girmesin artık kimse .normal dışı olaylar var anlayın artık

4. Inş brüte sokarlarda hepsini satamaz
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5. Investte millet spk ya şikayet yağdırıyor ceza gelebilir brüt gelebilir galip satmayi kafaya kouduysa her türlü satar maliyet düşürmek isteyen yüzlerce kişi var hepsini mallandirir kimse mal alamam diye korkmasın.ytd
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6. iki taraftan da darbe yiyoruz bu gün 18 kademe -20 yarın artı yapmak istese 15 kademe +20 oluyor
    salı +20 =0.91
    çar. +20 =1.09
    per. +20 =1.30 maliyetim
    cum. +20 =1.56 satış hedefim
    benimde gönlümde geçen bu arkadaşlar yapmazlarsa yapmayanlar utansın.........

7. Nasıl kapattı arkadaşlar... Brut gelirse mecbur toparlar... Gelmezse sıkıntı...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Kaç taban oldu akıllanmadınız ne yazacaktık uçacak kaçacak mı yazalım.zarar oldu tonla hala uyarıyoruz galibin önünde sıraya geçito insanlar.adam çakıyo işte göz var nizam var.
    Kardeş boşver alan alsın galip herkesi hisse sahibi yapsın alan olmazsa 25m lotu kime satacak
    25 bin lottan 1000 tane ky daha bulması lazım zaten operasyon bittimi forumlarda kimsede kalmaz

Sayfa 312/521 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •