Hepimize gecmis olsun. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Iman ve Saglik benim için herşeyden onemli. Borsada Herkes herşey bilir ama kimse bildiğini uygulamaz
#Keşke almasaydım demeyi, Keşke alsaydım demeye tercih ediyorum.
Hepimize gecmis olsun. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Iman ve Saglik benim için herşeyden onemli. Borsada Herkes herşey bilir ama kimse bildiğini uygulamaz
#Keşke almasaydım demeyi, Keşke alsaydım demeye tercih ediyorum.
Cemasta aynisi oldu 0,7den 0’9a tepki alışı oldu.. sonra 0,8... bu cacık kagit mecburen toparlayacak...
Inş brüte sokarlarda hepsini satamaz
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Investte millet spk ya şikayet yağdırıyor ceza gelebilir brüt gelebilir galip satmayi kafaya kouduysa her türlü satar maliyet düşürmek isteyen yüzlerce kişi var hepsini mallandirir kimse mal alamam diye korkmasın.ytd
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
iki taraftan da darbe yiyoruz bu gün 18 kademe -20 yarın artı yapmak istese 15 kademe +20 oluyor
salı +20 =0.91
çar. +20 =1.09
per. +20 =1.30 maliyetim
cum. +20 =1.56 satış hedefim
benimde gönlümde geçen bu arkadaşlar yapmazlarsa yapmayanlar utansın.........
Nasıl kapattı arkadaşlar... Brut gelirse mecbur toparlar... Gelmezse sıkıntı...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri