samsung cep teline 4 kamera koydu satıyor. baktı millet kamera delisi. başkası 8 kamera koyar satar. En son biri çıkar, 12 kamerayı tek kamerada birleştirdik diye, yine tek kameraya dönülür. Sora başkası çıkar, kamera sayısı değil zoom önemli, 60x optik zoom bizde der, hoppalaaa zoom olayına gider.
Aslında ayna ile telefonu uzunlamasına kamera için kullansan, zoom miktarı çok artırılabilir.
Neyse ana konu fiyat. Elektronik mağazalarda 3000 TL fiyat koymuşlar.
Ama 99 TL ye bu telefonu alabiliyorsunuz.
Çanakla TV seyrediyorsanız, uydu kanallarında bu telefonu 99 TL ye satıyorlar.
samsung galaxy A9 diye reklamı var ve görüntüde bu telefon.
Dolandırıcıdan alırsanız 99 TL.
Bu dolandırıcılar 10 yıldır kanallarda ben görüyorum.
BAŞLANGIÇTA tedbirliydiler.
OT'ları kutulara koyup, kutusunu 60 TL ye her derde deva diye satıyorlardı. DEVLET SEYRETTİ.
Sora alıcılar bitince kutu oldu 30 TL. DEVLET SEYRETTİ.
Alıcı bitince bedava diye satmaya başladılar. Ama kargo 20 TL. 10TL maliyet olsa 10 TL kargo parasından yine karlı iş.
Sonra telefona geçtiler. Marka kullanmadılar ama marka izlenimi ve sagte görüntü kullandılar. S5 129 TL. DEVLET SEYRETTİ.
Alıcı azalınca markada daha cesur oldular. Galaxy S5 129 TL. DEVLET SEYRETTİ.
Baktılar yıllardır ceza alan yok. Artık azdılar, direk markayı toptan kullanıyorlar.
Samsung galaxy A9 99 TL... Süper değilmi.?
Aptallar alıyor diye düşünüyorsunuz. hayır hepimize giriyor.
akp nasıl başa geçebildi sanıyorsunuz. Devlet ezileni korumadığı için. peki akp nasıl başa geçebildi.? Siz seyrettiğiniz için halk ezildi. Kurtuluşu akp de aradılar, tarikatta aradılar.
Ne oldu. akp hepimize geçiriyor.
Yani 99 TL ye mal satanı seyrettik. Hepimize geçti. Aptallar almadı, hepimiz aldık yani hepimiz aptalız.
Kim hariç. Her ne kadar biz desemde efsane keçi hariç.
Ben 10 yere şikayet ettim ama polis ne dedi. Önce soysunlar seni sonra gel...
Adam TV den bağıra bağıra ben dolandırıcıyım diyor. Polis önce soysun ...
her neyse...
Suçlunun ceza almadığı toplumlarda, uzun vadede herkes hırsız olmak zorunda kalır. Hırsızlık doğal, dürüstlük anormal olur...
AAAAA biz zaten öyle değilmiyiz...? Bak ya...
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri