ons altın 25 kuruş birden opladı. 1300 ü sonunda devirdi. İlk hedefi 1350. Sorasını bilmiyorum. Normalde yukarı devam etmesi gerekir.
dow ise, son omuzumu yapıyor yoksa sadece tepki mi.? Henüz belli etmedi. Bir kaç ay içinde yataya sarmaya başlarsa, son omuz demektir.
Tabi tüm dünya zorba trump a teslim olursa, dow yukarıda devam edebilir. İlk teslim bayrağını açan, zaten uzun süredir yahudilerce yönetilen Fransa. Sarı yeleklilerle güzel burnunu sürttüler macron un. Merkel e el vermenin cezasını çektirdiler. ispanya da trumpa eteğini kaldırdı ne varsa gösterdi. Şaşırtıcı değil, ispanya 500 yıldır yahudi kontrolunde. ingiltere malum zaten tam eğitimli kaliteli uşak.
TR USD düştüğünden TR gram altın almanın şu an için kazancı yok. O sebeple acele etmiyorum. seçimlere kadar biraz daha düşer gibi. Seçim sorası muallak. Yukarıda gidebilir, aşağıda. USD stoklayanlar zararda edebilir kazançda. Her halukarda bu ülkeye epey zarar verdiler. Tabi asıl zararı verenler siyasetçiler, usd alanlar ya CIA güdümündeki büyük şirketler yada çocuklarına verdiği zararın farkında olmayan cahil halk, siyasetçilerin ÜRÜNÜ.
Bu yıl işler iyi gidiyor gibi, ama geçici.
BIST 104 bin üzerinde bi yerden realizasyon görür. Benim grafik 104.400 diyor ama asıl olan fon yöneticilerinin kullandığı grafik. Döndürecek olan onlar. Nerde başlarlarsa orada dönecek. Zaten hepsi aynı yazılımları kullanıyorlar.
Aynı yazılımları kullandıkları için sürü'ler, ama sürü olduklarının farkında değiller tabiki.
100ü %60 geçer, geçersede kalır demiştim. Kalacak gibi görünüyor. bence sakıncası yok.
Hızlı bi çıkış beklemiyorum. Sanırım bir kaç ay 100 - 110bin aralığında hazmetme çalışmaları yapılır.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri