Sayfa 446/540 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ucuza gitmiş...yönetim hakkı primi %15 den fazla eder.

Bakalım borsada kalmayı mı, kottan çıkmayı mı tercih edecekler,,,,çağrı fiyatı ne olacak??
    Yönetim hakki primi derken neyi kast ettiniz??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    hayırlı olsun nasıl fiyatlar
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

3. İrlandalı Eaton Corp şirketi Ulusoy Elektrik'in ana ortaklarına ait %82.275 hissesini satın almak için nihai anlaşmaya vardı
    New York'da halka açık olan enerji yönetim şirketi Eaton Corp. Ulusoy Elektrik'in
    ana ortaklarına ait yüzde 82.275 hissesini satın almak için nihai anlaşmaya vardığını açıkladı.

Eaton Corp satış fiyatının nakit ve borçsuz olarak yaklaşık 214 milyon dolar değerinde olduğunu belirtti. Reuters'da Kasım ayında yer alan ve kaynaklara dayandırılan haberde Eaton Corp.'un Ulusoy Elektrik'in ana ortaklarına ait tüm hisselerini satın almak için yaptığı görüşmede son aşamaya gelindiği ve işlem büyüklüğünün 300 milyon dolar olması beklendiği belirtilmişti.

İşlem, normal anlaşma şartlarına ve yasal onaylara tabi ve 2019'un ilk yarısında tamamlanması bekleniyor.(Reuters)

4. Fiyata takılmayın dünyanın en büyük elektrik şirketi bizim sahibimiz oldu gelebileceği noktayı varın siz düşünün alacağı ihaleleri tam uzun vadeli kağıt oldu şuanda buralar dutluk

5.  Alıntı Originally Posted by Akın Yazıyı Oku
    rüyamda gördüm, gözümüz kapda medyada bugün.
    Tebrik ederim. Rüyada fiyatlamayı da gördünüz mü? Bol kazançlar dilerim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6. dağ fare doguruyordu erken uyandım

Sayfa 446/540 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •