Sayfa 241/999 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Puanlari nerede gorecegim?
    Worldcard'a mi yuklenecek?
    Extre indirimi mi yapilacak?
    Harcanmayan puanlar silinir mi?

Syg,
    puanları yapıkredi mobilden karta basarak diğer işlemlerde puan bilgilerinden veyahut world mobilden görebilirsiniz,

Yapıkredi cüzdan çok çağdışı bir uygulamaydı ve world mobil olarak güncellendi, world mobilde bir kampanyaya dair dahil olan harcamalarıda görebiliyorsunuz,

harcanmayan puanların son kullanma tarihleri var evet, puan takibi ve son kullanma konusunda yapıkredi mobilden girip bakmanız daha yararlı olur orda puan yatınca son kullanma tarihi diyede belirtiyor henüz world mobilden bu işlemi hiç yapmadım.

2. 200 k için hangi bankanın kapısını çalayım beyler?

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Bana da akşam mt watsapptan göndermiş. Bono da bono başka bir şey yok. İnsan bir nkolay der

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    keşke hiç başlamasalarmış.

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    200 k için hangi bankanın kapısını çalayım beyler?
    yapıkredi valorlü 1 gün, faizi seni şaşırtmasın, 21 diyen adama göm geç bence, garanti ve qnb finansa sor.

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    yapıkredi valorlü 1 gün, faizi seni şaşırtmasın, 21 diyen adama göm geç bence, garanti ve qnb finansa sor.
    qnb de hatrı sayılır param var %24.75 le bağlamıştım uzun süreliğine belkilde o nedenle bana %20 teklif etti kabul etmedim yarın garantiye sorarım tekrar

6. THY'nin dün geceki Super Bowl finalinde yayınlanan 6 dakikalık yeni reklam filmi.

https://www.youtube.com/watch?v=C5CbPzfzhnw

Bir de oran duyumu aldım Vakıf 250 üstü için taş çatlasa 20.50 olabilir demiş.

7. vakıfbanktayız yarın hangi bankanın kapısını çalalım en iyi hangi banka verir

8.  Alıntı Originally Posted by aykuts41 Yazıyı Oku
    vakıfbanktayız yarın hangi bankanın kapısını çalalım en iyi hangi banka verir
    Burgan digital 22.50.Oraya gidin ama şube bu oranı vermiyor.

Sayfa 241/999 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •