Sayfa 157/597 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

  1.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    Batıçimin ilk kuruluş gazetesine bakmanı tavsiye ederim o tarihlerdeki hazirun cetvelleri ile Birde şimdiki hazirun cetveline.

    ytd.
    saygılar,
    Ne girişimde bulundun bu zamana kadar bu hisse ile ilgili?
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 05-02-2019 saat: 11:10.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

  2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ne girişimde bulundun bu zamana kadar bu hisse ile ilgili?
    GK' lara katıldım. Yönetim her soruya tüm içtenlikle cevap veriyor. Fakat işin sonuç kısmında sizce bizi ilgilendiren kısmı ile ilgili elle tutulur, gözle görülür,bir şey oldu mu TEMETTÜ? ve BORSA HİSSE FİYATI? Hem TEMMETTÜ dağıtma Hem BORSA FİYATIN
    10-12 YILDIR aynı seviyede kalsın. E biz ne anladık bu işten. SAT KURTUL demeyin....

    İskeleden klinker yüklemeleri takip ediyorum. İnşallah sonu iyi olur.

    ytd.
    Saygılar,




  3. BORNOVA-ÇAMİÇİ fabrika baca görünümü. Dağbaşı da kalan fabrika. Uzaktaki yeni maden sahası da Pınarbaşı çimentaşı diye biliyorum.
    fotoyu kendim çektim alıntı değildir. Bilemeyenler bilsin.Şirketin değeri ile ilgili
    en ufak bir kuşkumuz yok.Patron 3 usd aldı ;sanko 2 usd , bizde 0,50 usd alıyoruz.
    ytd.
    saygılar,
    Son düzenleme : CARİ; 05-02-2019 saat: 12:16.

  4. borsacılar teknik ne diyor? grafik?

  5. #1253
    Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Yaş
    63
    Gönderi
    998
     Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    Benim kimseyle polemige girmeye niyetim yok....zaten tarzimda degil.
    Burada herkes gibi sahsi dusuncelerimi paylasiyorum. Tek farkim sahsim adinada yatirim yapan yani elini tasin altina sokanlardanim.
    Hicbir uye ile sorunum yok...bir beklentimde yok.
    Tek sorunum bu sirketi yonetenlerdir.
    Nedenlerini devamli yaziyorum. Tabi
    okuyan ister katilir ister katilmaz.
    Ben hissenin muchever olduguna inanarak yatirim yaptim.....hala ayni dusuncedeyim ve azar azar alimlarimi surduruyorum. Lakin patronun giki cikmiyor....aldigi kararlari uygulamiyor.....uyguladiklarindada ky perisan oluyor. E hal boyleyken isini mukemmel yapan bu patronlari bazilari cok seviyor....bazilarida yani
    bizlerde malum kayiplarimizdan ve
    aldatilmaktan edeplice saydiriyoruz.
    Biz degil patron ve avareleri utansin.
    Hatta bu rezil duruma boyun egen
    buyuk ortak utansin...sıkılsın.
    Sonucta bizde paramizi bu ....... yoneticilere yidirmeye veya bagislamaya gelmedik.
    Ytd.
    Saygilar.



    Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.


    Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Benimle hiçkimse polemiğe giremez zaten hele siz hiç giremezsiniz.Bunu da buradaki herkes böylece bilsin.Biz çok efendi insanlarız.Bende Eksipnos35 dostumda.
    Bu da yorumsuz.Öyle alta ytd yazmakla olmaz.Hele bazılarının ki hiç olmaz.Öyle bir kamyon laf edip YTD yazmakla kurtulunmaz.Bankaların bir ton kar edeceği aşikar olduğu yerde aylarca kriz edebiyatını sokaktaki Ayşe teyze yapabilir ama bazıları yapamaz. Sonra da pardon diyemez.Bir şeyi bir kez yazarsın o zaman altına YTD yazdımı belki kabul edilebilir.Ama aynı şeyleri burada aylarca aynı mealde yazınca olmaz.Bak bize hala sallıyorlar sizin dışınızda da hiçkimseye 2 çift laf etmedik.Ben bunları da hiç yazmayacaktım.Ama hala kendinize ve yaptıklarınıza bakmayıp daha düne kadar bize sallayınca mecbur bıraktınız beni burada bazı şeyleri yazmaya.

    Dünyada hiçbir trader yoktur ki 10 lirada hisse uçacak kaçacak sizde faydalanın yazıp 2,3 da da uzak durun yazamaz............Yazarsa ona gün gelir 2. pardonu da yazdırırlar.Bu iş ego kaldırmaz.Önce bir kendine, kendi yaptıklarına bakacaksın sonra başkasına sallayacaksın.

    Mesela bu MARBAS GEDİK kurumundan işlem yapanı ne kadar çok seviyor di mi?Dün almıyor bugün hayrına 2,66 dan alıveriyor 43 bin lot malı.Herkeste salak zaten olan biteni hiç anlamıyor hiç kavramıyor buralarda.Bana bunlardan bahsedin.Benim karnım tok bu işler olurken bunlara hiç değinmeyip anlattığınız masallara.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 05-02-2019 saat: 12:51.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

  7. Kardeşim burası borsa.Gedikte alır marbaşta diğerleride satar.Ortada bir oyun varsa patron ne yapıyor en esas mesele bu.Kafasını ellerinin arasına koyupta dizi seyreder gibi seyrediyorsa,sahip olduğu şirketin ortada sıçan oynar gibi oynandığına bakıyorsa suçlu arayıp hedef saptırmaya gerek yok.
    Ekspnos da senet 10-11 lerdeyken bize daha yukarılardan alıcı lazım anzer balı yiyeceğiz diyordu.demekki o da tecrübelu brokır değil.

  8.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Kardeşim burası borsa.Gedikte alır marbaşta diğerleride satar.Ortada bir oyun varsa patron ne yapıyor en esas mesele bu.Kafasını ellerinin arasına koyupta dizi seyreder gibi seyrediyorsa,sahip olduğu şirketin ortada sıçan oynar gibi oynandığına bakıyorsa suçlu arayıp hedef saptırmaya gerek yok.
    Ekspnos da senet 10-11 lerdeyken bize daha yukarılardan alıcı lazım anzer balı yiyeceğiz diyordu.demekki o da tecrübelu brokır değil.
    Senin daha bu işlerde kırk fırın ekmek yemen lazım.İşte ne güzel yazmışsın yukarıda.Ama işte girdiğin konuların bir kısmının muhatapları burada.Ben hedef saptırma değil olayın göbeğine parmağımı basıyorum.Onu da bir gün inşallah anlarsın.Senle bazılarının durumu bir değil.Sen yukarıdaki yazıyı yazabilirsin ama buradaki bazıları yazamaz.

    Beni de eleştir patronu da eleştir benim buna bir itirazım yok.Hatta beni daha çok eleştirebilirsin Eksipnos35 i o kadar çok eleştiremezsin.Seninde anlamadığın nokta burası.Ama bazıları puri pak kenara çekilip eleştiri yapamaz burada.Bunu da iyice anla.ve tekrar ediyorum.Lütfen kenara az çekil konular dağılmasın.Sonra dilediğin gibi yaz.Benim senle ya da yazmanla bir sıkıntım yok.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 157/597 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •