Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 429/522 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. Eplas ve mzhld 2007 den beri yatırımcıyım bazı hisseleri emeklilik fonu olarak görmekte fayda var..elimdeki eregli tam 17 yıl olmuş eregliyi toplasan 10 kere alsat yapmamışımdır...maliyet eksilerde ...eplas ve mzhld yi temettüsü için bekliyorum sermayesi düşük ve mal varlıgı çok ...dolar bazında zarardayım...kaliteli bir patrona bende rastlamadım yatırımcısını düşünen...inşallah zaman lehimize olur...ümidimizi kaybetmiyelim ancak bu bir gerçek temettü veren şirket çok kazandırıyor uzun vadede...

SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    sen geri zekalımısın oğlum gelmişsin buraya almayın satmayın cins cins yazılar yazıyorsun onun üstüne akılsız yazmışsın... sen git kendi aklını denetle salak herkesin bir stratejisi var 6 tl aldık dediysek 31 lot aldık 5 tl 100 aldık 4 tl 500 aldık 3 tl 1000 aldık 2 tl 5000 aldık 1 tl 20.000 aldık 0,80 düştü 20.000 daha aldık 50.000 lotla bekliyoruz yarında senin kucağana bırakacağın ebesi güzel sen kiminle dans ettiğini zannediyorsun mal sen yokken biz vardık..

amor
    Waaay güzel strateji ama galiba henüz maliyet çıkmamıştır.

#Keşke almasaydım demeyi, Keşke alsaydım demeye tercih ediyorum.

3. Galibe para lazım. Tahta yakında üçüncü satış dalgasını yiyebilir diye düşünüyorum.

Dikkati Çeken ise;

Perşembe günü A1 Capital oyuna giriyor ve Topu aynı maliyet ile Cuma günü Finansa uzatmış.

Finansta topu Galip Ağaya uzatacak gibi olursa üçüncü satış dalgası kaçınılmaz olur.

Eğer tahtada bir oyun kurulacak ise bu oyun Galibin izni olmadan bu tür tahtalarda oyun kurulamaz❗

Adam salak mı ki❗Elindeki malı zararına verip, tahtanın önünü açacak. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

Bence burada hesabı bitmedi diye düşünüyorum.

Çünkü bu tür senetlerde işlem yaparken güçlü konumda olmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,612
     Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    Galibe para lazım. Tahta yakında üçüncü satış dalgasını yiyebilir diye düşünüyorum.

Dikkati Çeken ise;

Perşembe günü A1 Capital oyuna giriyor ve Topu aynı maliyet ile Cuma günü Finansa uzatmış.

Finansta topu Galip Ağaya uzatacak gibi olursa üçüncü satış dalgası kaçınılmaz olur.

Eğer tahtada bir oyun kurulacak ise bu oyun Galibin izni olmadan bu tür tahtalarda oyun kurulamazâ—

Adam salak mı kiâ—Elindeki malı zararına verip, tahtanın önünü açacak. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

bu haberi yabana atmayın hareketin sebebi bu olabilr

KAP: OZGYO [ ] ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/738419
    Dosyalar:

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2019-02-07
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama Şirketimiz tarafından 13.08.2018
    tarihli Kap açıklamasında kuruluşu için
    başvurusunu yapmış olduğumuz, Özderici Varlık
    Kiralama A.Ş. ile ilgili tescil işlemleri 31.01.2019 tarihi itibari ile tamamlanmış olup
    06.02.2018 tarih ve 9761 no'lu Türkiye
    Ticaret Sicil Gazatesinde ilan edilmiştir.

Tasarruf sahipleri ve kamuoyunun bilgisine
    sunulur
    "Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5. Görünürde;

Elde edilen gelirlerden payları oranında hak sahibi olmalarını sağlayan, faizsiz finansman ilkelerine uygun gelir elde edileceği ....

Bence;

Ozgyo dan buraya nakit aktarımı yapacaklar ve parayı rahat bir şekilde halka açık şirketten toplayıp buraya aktaracaklar.

Ve yine;

Yaptığı projelerde kalıcı kalmak için site Yönetimi şeklinde oralarda kalmayı, satamadıklarını kiraya vermeyi ve oralarda bulunarak isminin yok olmaması için kurulan apartman yönetildiğini vb ayak işlerini ve bunların tahsilatını yapacak bir şirket şeklinde ilerleye bilirler diye düşünüyorum.

Ana özleşmesin de ne yazıyordur acaba?

Yeterki yatırımcıya yük olmasın. Olan yatırımcıya oluyor. Kısa sürede zengin olmak için hisseye sarılıyorlar. En iyi para cepteki para %10 veya %20 arası kafidir

Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    Galibe para lazım. Tahta yakında üçüncü satış dalgasını yiyebilir diye düşünüyorum.

Dikkati Çeken ise;

Eğer tahtada bir oyun kurulacak ise bu oyun Galibin izni olmadan bu tür tahtalarda oyun kurulamaz❗

Adam salak mı ki❗Elindeki malı zararına verip, tahtanın önünü açacak. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

Galip ağa kaldı mı?Hisse satış dalgası gelebilir ?Adam salak mı?Tutarsız cümleler...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    bu haberi yabana atmayın hareketin sebebi bu olabilr

KAP: OZGYO [ ] ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/738419
    Dosyalar:

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2019-02-07
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama Şirketimiz tarafından 13.08.2018
    tarihli Kap açıklamasında kuruluşu için
    başvurusunu yapmış olduğumuz, Özderici Varlık
    Kiralama A.Ş. ile ilgili tescil işlemleri 31.01.2019 tarihi itibari ile tamamlanmış olup
    06.02.2018 tarih ve 9761 no'lu Türkiye
    Ticaret Sicil Gazatesinde ilan edilmiştir.

Tasarruf sahipleri ve kamuoyunun bilgisine
    sunulur
    bencede yükseliş sebebi bu düşecek dökecek brut diye diye götürcekler en son patron 30 milyon lot aldı diye söylentiler vardı önceki hafta o gazla iki gün yükselmişti aslı varsa daha da yükselir zaten olması gereken aralık 1.30-1.70 aralığı agresif hareketler feleğini şaşırttı hissenin defter değeride 1.89 zaten yeni iştirak bu değere katkıda bulunabilir 2.25 e çekebilir herkes dahil kimse kaybetmez inş.
    YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ

Bu hisse 1 seans %5 leri görürse 2 seans affetmezler tavan yaparlar.. Ytd
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Sayfa 429/522 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •