Alıntı Originally Posted by yusuff_yildizbeyy Yazıyı Oku
10 bin lotu 7 metre kare yeri yapar aşagı yukarı yuvarlak hesap 7 metre kare çarpı 10 binden olsa 70 bin yapar
bu yapı metre karsi 30 bin havada karada ediyor .madem biz fırsatcıyız sen neysin .hoşunamı gidiyor milletden küfrü yemen .
yarın o binanın gerçek degeri çıkınca senin yakanı bırakacak mı bu millet nitelikli dolandırcılıkdan fırsatcı kimmmiş görcez ferit şahanek kadar olamadınız adam 40 bin metre yere 525 milyon saydı .ve teknolijik olarak anel plazanın çok gerisinde neti daha az ortak kulanım alanı fazla .bir uyanık sizsiniz bu kadar insan salak .
Yusuf kardeş dediklerinde sonuna kadar haklı ve ben de sonuna kadar beklerim yeter ki bu adamlar ve bunlar gibi soytarılar bu ülkede iş yapamasin, insan yüzüne cikamasinlar.Anele nereden ihale alıyorsa aslında Anelt davası bitmeden iş alamamalarina yönelik yasal mevzuat el veriyorsa varsa bunları da ilgili mercilerin dikkatine getirmek gerek. Adam şu anda kanunen sucsuz olsa da aldığı cezalar devam eden mahkeme vs var etik olarak iş alamamali.insani ve ticaret ahlaki olmayana iş verilmemeli.Ben müdahillik olayını burayı okuyarak yaptım ve iyi ki okumuşum zamanında ve doğru karar vermişim. Simdi yine okuyorum ve bu adamlar 7 TL den az aciklarlarsa satmanın kesinlikle yanlış olacağını ve sonuna kadar bu dolandırıcılara karşı mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Bu arada algı yönetimi yapan ve yapmak isteyenlere karşı da dikkatki olmak gerek bu forumda mutlaka ilgili yerler kişiler okuyordur burda zikredilen herşeyi. Tavsiye değildir naçizane düşüncelerimdir.

RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.