-
Sayın yöneticiler karşınızda henüz iskeleti oluşmuş bina natamam yani bitmemiş olarak M2 si 16 ile 30 bin TL arasında satılıyor.en plaza satılık diye arattirin googleden görürsünüz .hiç kıvırmaya gerek yok bizim anel yapı çok geniş o yapılan binadan 8 kat fazla ortak kullanım alanına sahip ferah konforlu yani en az 1 milyar TL değerinde .bende oranın ortagiyim.hakkimi istiyorum 2 TL 3 TL* değil bir hissemin değeri 7 TL .ortağım borsayla işimiz kalmadı yoneticiilerin pislikleri yüzünden atıldık hissemi satamiyom. Ailem isimle kötü oldum pisikolojim 5 yıldır bozuk rıdvanın yüzünden .işi gücü nasıl götürürüm nasıl kaciririm bizi mahvetti hakkımızı verin .sizi cumhurbaşkanına Başbakan'a SPK ya şikayet edecem ailemi huzzurumu*kacirdiniz.ve*bizi ne hallere getirdiiniz.binayi satalım markaları satalım koşuyolu binasini satalım boluselim .yada M2 olarak benim binadan hakkımı hisseli tapulu olarak verin borcuna beraber alırım .5 yilda rezil olduk.1 TL 2 TL fiyatla SPK dan çağrı onayını unutun spk nin her durumdan çevredeki binaların değerinden haberi var .hakkımızı verin yeter artık .fesih davasında ikinci mahkemede hakim faaliyeti çalışanı olmayan bu yeri fesih edecek 115 kişi oldu fesihe başvuran.15 kişi bireysel dava için hazırlanıyor ne yaptıysaniz kendiniz rezil ettiniz size özel genel kurul cagiddiik yapmayın etmeyin diye birleşme imkansız diye SPK salak biz salak siz kurnazsiniz olemi.1 milyarlık binayı 25 milyona yicek Rıdvan olemi.benim çoluk çocuğumun hakkını yiyen kişinin çoluk çocuğunun kursağında kallir o haklar
Huawei Mobil'imden gönderildi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri