Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 213/309 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263 ... SonSon
Arama sonucu : 2468 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Faliyetten başka çıkış yok .satış olsada binayı sattıkları kisi 5 TL alti çağrı yaparsa binayı 50 milyona ridvana satamazlar öle bir dünya yok karşı çıkarız SPK ya yazarız engeller .anel telekkomdan anel yapı binasi hicbirsekilde 50 milyon 100 milyona kacirilamaz

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İnşallah şu tetbir kararı verilirse elleri kolları bağlanır

3. sayın cimer yetkileri bunu sayın ekonomi bakanı mutlak okumalı okuaz ise iade tahadütlü bu yazı bu şekil terkar yazıp postaneden yollayacam .
    anel elektrik ve anel telekomun sahibi rıdvan çelikel .
    bir bina yaptırdı milletin parası ile ümraniyede anel plaza bu bina gerçek degeri 1.milyar 100 milyon en az
    bu adam 226 milyon nasıl gösteriyor küçük yatrımcıyı perişan ederk
    şirket anel telekeom faliyetsiz sebebden kotdan göz altına göz altından kot dışı faliyet yok
    sadece gayri menkul var kira gelirleri olan
    bu adam binayı düşük gösterip vergiden kaçırmuş yatrımcısını parsına tenezül etmiştir.
    şimdi hakklarında bir mahkeme var
    uyanıklık yaparak mahkemeyi düşürmek için gönüllü çagrınile 1 tl den mal toplamya hazırlık yapmıştır.
    hissenin ederi 7 tl dir 33 marka anel telekoma aitdir .
    spk rıdvan çelikelin babasının çifligimidir .
    eger bir gönüllü çagrı olacaksa mahkemeden sonra olmalı
    2 yıl birleşme ile bütün yatrımcıların hakkını çalacagını sanan rıdvan çeikel bu cezareti nerden almaktadır
    rıdvan çelikel ve ailei anel palzada yüzde 55 iken telekomun payı ve konrol payı 2014 usulsuzce 7,5 iade ederek şirketin kontrolunu kaybetmiştir .kendi şirketi anele ye satmıştır .
    2014 f desteg kimden almakdan kirliişlere imza atanalar kimler .araştırılsın bulunsun boyle yaptı .bu usulsuz karara kim imza attı bu karara kim attı ise hyatrımcının vebali almıştır .
    nitelikli dolandıcıkile suçlanan bir şahıs hala bu ülkede ihale almakda

4. Galataport ihalesinin iptali istemiyle dava açılmasi uygun olur eğer bu adam teklif verdiyse hakkında nitelikli dolandırıcılıktan mahkemesi var diye savcılığa ve galataport ihalesini yapan kurum yönetim vs kimse onlara da.bu adamların bırak bir ihale alması gün yüzü görmemeleri gerek doğrudan müebbet başta yönetimdeki ********ler, şirket avukatı sahte beyanda bulunan kendini değerleme uzmanı?? sanan tasması başkalarında olan itler ve suça iştirak eden sorumlu ve imza yetkisi olan kim varsa.

RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hala tek fiyatta birleşemedik mi? Canlar bakın başınıza neler neler gelmiştir. Doğrudur. Fakat zaman bir şekilde birlik olup tutarlı istekte bulunmak zamanı. 4 TL uygun değilse 5 diyin. Yok benim maliyetim 6 diyin. Ortak bir fiyat belirleyelim işte. Burayı dert dökme yerine dökmenin getirisi yok şu an. Yanlış anlamayın yaşadıklarınızdan bize ne gibi bir anlam çıkmasın. En başta dediğim gibi neler olmuştur kim bilir. Ama vakit bunların acısını çıkarma vakti. Ortak bir fiyat belirleyelim ve tek talebimiz olsun. Adam şunu bile diyebilir. Bunlar daha ne istediğini bile bilmiyor diyebilir. Bakın ne güzel değer analizi yapılmış. Min 3.5 TL çıkmış. Demek ki 4 ve üzeri bir fiyat isteyeceğiz. Ama derim ki farklı farklı olacağına adamı tek fiyata mecbur edelim. Eli kolu bağlansın. Bu fiyat veya hiçbir şey diyebilelim. Köşeye sıkıştıralım. Diyecek sözü olmasın.
    Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.

6. İtsme kardeş, minimum ederi 7 dendi bu forumda.aha fiyat bu olsun.adi üstünde minimum.benim 100 TL de olsa hisse beher değeri umrumda değil.bence birçok kişi bu forumda benim gibi düşünüyordur yani artık adamların defterinin durulmesini sirketin ellerinden gitmesini ve dinsizin hakkından gelinmesini.

RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 7 TL min i görmedim de bununla ilgili tam bir hesap varsa 7 isteyelim tabii. Bu adamların yediği nanelerin cezasını mahkemeler vermeli ve verecektir de fakat sonuçta elimizdeki lot sayısına göre bir mebla olacak elimizde. Öncelikle insanlar zararlarını karşılasın. Sonra Rido ve saz ekibinin yaptığı tüm manipülasyonları ve tüm suçları kapsayacak bir dava ve sonrasında gelen hüküm bizlerin yüreğini soğutacaktır elbette.

7 TL değer uygun mudur? Fazla mıdır? Az mıdır? Fikri ve hesabı olanı sahneye davet ediyorum. Şu kağıdın ederini tam bulalım isterseniz de ağız birliğimizi oluşturalım. Artık icraat olsun biraz.
    Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.

8.  Alıntı Originally Posted by itsme Yazıyı Oku
    7 TL min i görmedim de bununla ilgili tam bir hesap varsa 7 isteyelim tabii. Bu adamların yediği nanelerin cezasını mahkemeler vermeli ve verecektir de fakat sonuçta elimizdeki lot sayısına göre bir mebla olacak elimizde. Öncelikle insanlar zararlarını karşılasın. Sonra Rido ve saz ekibinin yaptığı tüm manipülasyonları ve tüm suçları kapsayacak bir dava ve sonrasında gelen hüküm bizlerin yüreğini soğutacaktır elbette.

7 TL değer uygun mudur? Fazla mıdır? Az mıdır? Fikri ve hesabı olanı sahneye davet ediyorum. Şu kağıdın ederini tam bulalım isterseniz de ağız birliğimizi oluşturalım. Artık icraat olsun biraz.
    Bu değeri alabilmek için davalı gurubun dışında olanlarında gurubun içine girmesi ve tek yumruk olmamız gerekir ayrıca bu meblağ 7 olur 8 olur ve yalnızca maddi kaybimizin karşılığı olabilir ve daha sonra bu işin manevi tazminat davası açılacaktır bunların yaptığı yanlarına kâr kalmayacaktır.bu sebeplerden dolayı tek yumruk olmamız gerekiyor .Saygılar iyi akşamlar

Sayfa 213/309 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •