Sayfa 83/656 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 657 - 664 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. malımı aldı bıraktı
    sansar

2. Baddog arkadaş çok tecrübeli ve kaliteli bir arkadaş olduğunu akrep arkadaştan öğreniyoruz. .

İyi bir insan olduğuna da inanıyorum. .bu inançla ondan kendi yorumunda beni itham ettiği kısımları silmesini rica ediyorum...eleştiri ve yorum kısmı kalsın..

Bilançoyu göndermekden aciz bi firma kağıt piskolojik baskıyı hat safada en üst seviyede yaşıyor 7,52 den gelmiş %20 den fazla düşmüş 6,01 olmuş halen daha hacim zayıfmış öyleymiş böyleymiş masal anlatılıyor bilançosu gelmeden kağıdı geberttiler gelince kim bilir neler olur lanetli kağıd

4.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    fabrikayı aradım.

bilanço ne zaman açıklanacak herkes birbirini yiyiyo, evde huzur kalmadı dedim

10 marta kadar süremiz var dedi.

birde batmış konkordata ilan edecekmiş diyenler var dedim.

pardon anlamadım dedi.

şirket batmış pılını pırtını ortaköy pazarında sosyete pazarında satacakmış dedim.

güldü aha böyle

yok ya harıl harıl nefes almadan çalışıyoz, tuvalet izni bile zor alıyoruz dediler

hazır aramışken şu telefonlara siz bakabilirmisiniz ben beş dk. ıkıp geleyim dedi

bilanço 10 marta kadar süremiz var ama biz daha hızlı davranıp 9 martta açıklayabiliriz dediler

ptesiden ümidi kesin demek oluyor heral bu.
    Güzel bilgiler edinmissin tskler. ..geçmişte fabrika çift vardiya çalışıyor denilmişti harıl harıl çalışıyor cümlesinden bu teyit ediliyor..yalnız geçmişte çift vardiya yı sorduğumda bunu söyleyemeyiz demişlerdi. ..

Bilanço Martin 10 una kadar açıklanır. ..Vergi beyannamesi ise en geç p. Tesi ye kadar açıklanmalıdır. .

5.  Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    malımı aldı bıraktı
    sansar
    Kaptirdin mi hisseleri tombul parmaga...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. Baskıya devam az kaldı sabır.

7.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Kaptirdin mi hisseleri tombul parmaga...
    almadan gitmem dedi
    sansar

8. Forumda çok güzel şeyler oluyor helal olsun sizlere birbrimizi sevip saygı duyalım bunlar bedava

Sayfa 83/656 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •