Gel artık vergi dairesi beyannamesi geeeel...[emoji3]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gel artık vergi dairesi beyannamesi geeeel...[emoji3]
Keko kardesim,
Zihnin cok net ve cok sağlıklı düşünüp analizler yapıyorsun.kutlarım seni.
Birde batmanda olmana rağmen cok güzel ifade ediyorsun düşüncelerini. Ne bir fazla ne bir eksik.
Nasip olur buradan iyi bir karla çıkarsak sen nere biz ora artik
Burayı okuyan spek yatırımcı da ayni şekilde oda bizle o tahtaya geleceğinden eminim
YTD
Tire deki sahlanmayi inceleyen oldu mu?
Aynen. Keko dostumuzun treninde olmayı ben de isterim.
Hayır...Ama genel olarak ambalaj sektörünün iyi olduğunu biliyordum. .sektör ihracatçı bir sektördür. .
Bu yıl geleneksel olarak zaten yazılım, ambalaj vede doların inmesine dolayı kar yazacak 5-10 tane hisseyi beğeniyorduk. .ki bu hisselerin bir çoğu da iyi kar acikladilar. .
Bakalım arkadaşlar nasip ne olacak ??
Durdoda 3 ay içinde yüzde 80 primi de gördük. ..şu anda ise yüzde 60 primim var ama kendi dusunceme göre bu miktar da yeterli değil..
Kendimi başarılı hissedebilmem için beklediğim ciro ve karı görmeliyim..bu gerçekleşirse hisseyi ederine yakın veririm...Benden alanlara da kar marjı bırakmak istiyorum...
Sonrasında benim aklımda bazı hisseler var...gerektiğinde sizden de başka hisselerin adını alırım. .tümünü inceledikten sonra en iyisini seçmeye çalışırız. .
Ben topiklerde şefaf olmayı seviyorum..kazanırken birlikte kazanmanın hoşlanırım..kurtların dolaştığı ve güvenin neredeyse olmadığı bir borsa ortaminda bir dua alabiliyorsak ne mutlu bize..
Bakalım nasip te ne olacak ???
Çok iyi kar açıklamış tire...yalnız durdoda tek çeyrekte sermayesi belki de daha fazlası bir kar beklentimiz var..
Tire ye indirgersek tirenin tek çeyrekte 200-300 milyon kar yapması gibi bir şey bekliyoruz durdodan..
Aradaki beklenti farkını bu şekilde daha iyi kavrayabiliriz. .
Tabi bizim ki sadece tahmin ve bu tahminin verdiği beklenti dir. .eğer gerçekleşirse uzun süre akıllarda kalacak bir ćıkışı yakalayabiliriz. .
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri