Sayfa 405/997 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

1.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    ...
    ince beton demeyiz ona, grobeton deriz....
    ...
    ahh ah, deriz, deriz de, ben deyemedim, yemedi
    Her şey sudan meydana gelmiştir.
    Thales

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,069
    Ahan !! sigaram bitmiş..

ben yatar zıbarayım.....

vob'u temizleyeyim..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,069
     Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    deme sen...

33 yazım gitti vob'da.... temizlik sonrası... 65 den 32 ye düştü...

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku

ince beton demeyiz ona, grobeton deriz....

hafriyat, kepçe senin istediğin gibi tam olarak araziyi harfiyat yapamaz.. oynar biraz...sen hafriyat üzerine grobeton atarsın, onun üzerine izalasyonu yaparsın, tekrar grobeton atarsın... sonra temel betonunu dökerken düzeltmeyi beton üst seviyesinden yaparsın kot alarak..

her şeyimiz çakma, zaten çakma yöneticiyim..
    Grobeton neyim ahkam kesmeden, keşke size ''İzolasyon'un'' doğru yazımını öğretselerdi!

Kimlen tango yaptığını yine unuttu, bu!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,069
    6 kat aşağıya arabaya inmek var, sigara için,

ya da, zıbarıp yatmak lazım...

Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    ''İzalasyonu'' düzeltseydin bari, yemediyse!

Çakma müyendisler!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,069
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Grobeton neyim ahkam kesmeden, keşke size ''İzolasyon'un'' doğru yazımını öğretselerdi!

Kimlen tango yaptığını yine unuttu, bu!
    Valla bu saatte o kadar yazdığıma dua et, ne dediğimi annadığına göre sorun yok...

fuşki eyi gitti, cigara bitti...

2 saat önce Çay içip ortalığı toparlayıp TV izlerken uyuyacaktim.. vob'a daldık saat 3 oldu ne çay filan hayal oldu.. madem vob tertemiz, saati de 3 yapmisiz TV izleyip yavaş yavaş uyuyayım..Hayırlı geceler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 405/997 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •