2 tl vermek isteyenler bana ben şirketden önce kaynak buldum bana virmanlayın onlar şirketde payı varsa benimde var .buyrun ya herro ya meero ben onlardan hakkımı söke söke alırım bu iş kan davası oldu elmi yaman beymi görelim
2 tl vermek isteyenler bana ben şirketden önce kaynak buldum bana virmanlayın onlar şirketde payı varsa benimde var .buyrun ya herro ya meero ben onlardan hakkımı söke söke alırım bu iş kan davası oldu elmi yaman beymi görelim
şu dakkaya kadar 2000 bin lot yazdılar özelden
sadece once 120 bin lot 1.5 den ala bildik virmanı takasda gözküyor bizde yalan olmaz .halk ve denize bakınca görürsünüz .şirket benden yüksek verirse bende fiat artıracam .
Yusuf bey,
Buradan da defalarca yazdım bende 13000 lot var ilk alış maliyetim 1.73 diye. Bu lotlar için de Fazlı bey ile birlikte hareket ediyoruz kendisi sizinle iletişime geçmiş. Gerçekten almaya niyetiniz var ise bende helal ederek üzerinde haklı davanız sonucu çok daha fazlasını alacak da olsanız hiç pişman olmayarak size virmanlayabilirim lotlarımı. Ben daha önce de söylediğim üzere davanızı takdirle karşılıyor fakat konuşulan rakamları spekülatif buluyorum, dava-mahkeme ve bilhassa adliye ile ilişkili hiçbir konuyla ömür boyu muhatap olmamaya yeminliyim bu sebeple müdahil olmadım umarım sizler de beni anlayışla karşılarsınız. Takdir sizin bendede dediğim gibi gerçekten alıcı iseniz anında virmanlanabilecek 13000 lot mevcut.
Yer İmleri