Geçen hafta,180 bin lot mal alan ata yatırım,demek ki adamlar ata yi bekliyor
Geçen hafta,180 bin lot mal alan ata yatırım,demek ki adamlar ata yi bekliyor
bugun seans baslamadan once ,biri safkr twitterde bir mesaj yazmisti.dikkate almadim ismini de hatirlamiyorum." bugun 2.35 - 2.38 araligindan alacaksaniz alin.2.40 dan almak icin acele etmeyin"diye yazmisti.belki aramizda bunu goreninizde olmustur. tabi seans bastan sona dedigi gibi gecince dikkatimi cekti. tekrar girip baktim da sanirim silmis bulamadim.
[QUOTE=kemal41;3199685]bugun seans baslamadan once ,biri safkr twitterde bir mesaj yazmisti.dikkate almadim ismini de hatirlamiyorum." bugun 2.35 - 2.38 araligindan alacaksaniz alin.2.40 dan almak icin acele etmeyin"diye yazmisti.belki aramizda bunu goreninizde olmustur. tabi seans bastan sona dedigi gibi gecince dikkatimi cekti. tekrar girip baktim da sanirim silmis bulamadim.[/QUOTE
yaziyi buldum kopyalayip yapistirdim.aynen soyle;
Sevgili #safkr safkarlılar 2.40 ,45'den almak için Acele Etmeyin 2.35 i 2.38 ,i değerlendirin açılışta Almak İçin Acele Etmeyin ..5 kuruş 10 Kuruş Az Görünebilir Ama Yüklü Girdiğinde Büyük Paralar Yapıyor..Yatırım Şirketleri Gibi Düşünün ..🙏🇹🇷
bu arkadas megerse dogru tespitte bulunmus.helal olsun.cok terste kalinca gunlukcu gibi 5 - 10 kademe dusunmeye hic firsatimiz olmadi.
Daha yukarıları bile olur güzel kardeşim. Siz sabretmesini bilin yeterki. Bir ara vaktin olursa Cmbtn hissesinin grafiğini incele ve sabrımı gör benim. Ama sakın alma. Yıllardır azar azar topluyorum. Ne bedelsiz var nede temettü. Olsuuun her hissenin bir günü vardır. Hemde hergün tavan serileri bile. Saygılar. Allah a emanet olun.
yazmaya bile degmez
bu kadar yazılan çizilen bir forumda senet gidecek denirse gitmezzz, burası dilek kutusu değil, herkes her yeri okur, idrak etmeniz gereken çekilin kenara maç yorumu yapar gibi her dakika nedir bu arkadaş, sen yazdın diye gidecek olsa aylardır yazıyorsun nereye gitti başladığı yerde bile değil, götürcek olan adam belli olur, hadi selametle, hislerinize ve hisselerinize sahip çıkın biraz nadasa bırakın
Yer İmleri