sn Katti yabancıların lot larının durumu ne acaba ...
sn Katti yabancıların lot larının durumu ne acaba ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
elimde sayın keko satmadım.
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Aslında alıp satmayı hiç sevmem. Bu piyasa bizi manyak etti. Piyasa olumlu kalsa isterse 2 sene kımıldamasın. Sabır var ytd
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Borç yapısı:
Makine parkı: 6 yıllık geri ödemeli (bugün taksit günü) 3 aylık ödemelerle 4.6 milyon euro,
Diger leasing 2022 sonu biten 1 milyonluk leasing,
2023 sonu biten 6.8 milyon$ bina leasing'i.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeni baskı makinası 5 milyon eurodan almışlardı bunu 5 yıla ve her yıl 6 ayda bir ödeme yapacak şekilde kapatacaklardı..bir çok yatırımını bu şekilde yaptı diye biliyorum..o yüzden de çok sıkışacağı bir durumu yok...durdo borcunu çok rahat çevirir..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
*3 aylık=6 aylik
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri