Hatayı hangi adımda aldınız ?
Hatayı hangi adımda aldınız ?
hazır modeller kısmında değişiklik yaparken kurcalarken model oluşturma bolumunden yapacagımı anladım sankı.
Şöyle şimdi sizin 2005 den buyana temetü verimi dahil kazançlarınısın % sini bir yazın buraya.
ben hedefimide bileyim.
bir kaç deneme yapacağım.
portfoy model test etme kısmını kullanıyorsunuz değil mi.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
online kalırmısınız rica etsem bir kaç sorum olacak model oluştururken mumkunse
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
bu yüzde 3000 mi demek.
noktadan sonrakı iki sıfırı saymıyormuyuz
![]()
Sorular:
Sıralama Sütunu Seçiminiz: bu tam ne anlamda
hangi sırayı belirleyecek bu hisse seçerkenki sırayımı tam anlayamadım yoksa sadece bu kriteri öncelik filanmı verecek anlamadım.
Sıralama Yönü: bunuda anlamadım üstteki kriteri büyükten kucugemı sıralıyor. en büyük olandan kucuge dogru giderken daha altta kalanları lıstenın sonunamı yerleştiriyor portfoyde.
Portföy adedini giriniz: birden fazla portfoymu oluşturuyor neden zaten kriterlerim belli değilmi neden birden fazla portfoy yapıyor.
Yer İmleri