Hadi bentaş
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Test ettim mal toplama hareketine benzemiyor ben kaçtım
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Şirketin web sayfasında
Bantaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan ERDAN konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:
“Sermaye artırımımıza %100 oranında olan bu son derece yüksek katılım, hissedarlarımızın şirketimize ve ülkemize duyduğu güvenin net bir göstergesidir. Sermaye artışımız, şirketimizin rekabet gücünü daha da yükseltecek ve sağlıklı büyümemize katkı sağlayacaktır. Bu sayede artan sermayemiz, Bantaşâ€™ın önümüzdeki dönemde büyüme stratejilerine yönelik ilave kapasite veya farklı ambalaj çeşitlerine yönelmemize imkan yaratacak ve sürdürülebilir karlılığımızın devamına katkı sağlayacaktır. Bu başarımız da göstermiştir ki, küresel dalgalanmaların yoğun olduğu bu gibi günlerde bile, doğru yönetilen iyi şirketler her zaman piyasalardan destek bulabilmektedir. Sermaye artırımımıza katılan tüm hissedarlarımıza güven ve katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunar; Ülkemize, müşterilerimize, çalışanlarımıza ve hissedarlarımıza hayırlı olmasını dilerim.â€
14000 metrekare arsayı 10 milyon tl ile kapalı alan haline getirebilirsiniz.Bedelliden gelen kalan parayla çok rahat makina ekipman alınıp yatırım tamamlanabilir.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri