Alıntı Originally Posted by tolga3838 Yazıyı Oku
Dostum umarım siz de kazanırsınız.Ben, bilançoya bakarak, Durdonun daha yükseklerde olabileceğini düşünüyorum. Fakat ortak satışından huylandım..Siz bana bakmayın.belki de kuşkularımda yanılıyorumdur. Sadece bu forumdakiler ciddi bir tavsiyem olacak nacizane; Burada yazılan her seyi ,özellikle spekler kelime kelime okuyor. Sizlerin elinde ne kadar olduklarını sayıyorlar. Miktarı yüksek buldukça bunları da almak için çalışacaklardır. Sabrınızı sınayacak ve sattırmaya çalışacaklardır.Bu sebeple elinizdeki lotlari her zaman çok az olarak belirtin.Ciddiye alınmayacak kadar az belirtin ki, sizlerin elindekilere göz koymasın ac gözlü spekler.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket ortaklarından birinin,firmanın göstergeleri bu kadar iyiyken ve ileriye dönük beklentiler bu kadar yuksekken neden hisse satışına gittiğini anlamaya çalışıyorum. Bunun bir kaç nedeni olabilir: Ülkemizde ermeni asıllı vatandaşlarımız yıllarca ülkenin ticari hayatını yahudi vatandaşlarımızla beraber kontrol ettiğini biliyoruz. Bunlar ticareti bizden iyi bilirler.Peki neden hisse satışına gider bu ortak? Ya firmanın geleceğini aydınlık gormuyordur, ya paraya sıkışmış nakit için satıyordur, ya da bir oyunun parçasıdır.Hisse ile ilgili bir süre sonra büyük bir hareket planlayan sprklerin hisse toplama amacına ortak olmuştur.Yeteri kadar hisse toplayamayan spek ,yapacağı operasyonun elinde patlayacağını bilir.Bakalim hangi tahmin gerçekleşecek, bunu zaman gösterecek.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.