Originally Posted by
puma_532
Bu karar çıktığından beri düşüş trendine girdi. Olumlu yansıyacağına malı basıp toplamak için kullandılar. Bize kötü haber gerekli. Satıp gidenler olmalı, hissede ky sayısı azalmalı ki hisse yürüyebilsin. Beklenen tamamen bu. Bilanço ve temettü hikaye. İstediği gibi makyajlanarak olumlu ya da olumsuz gösterebilir tabloyu. Mali müşavir firmaları bu yüzden görev yapıyor. Ne tarafa isterse o tarafa yani.
yok dostum bence düşüşünün asıl nedeni 2018 yılı son çeyrek bilançosunun kötü geleceğinin önceden anlaşılmasından dolayıdır...çünkü o çeyrekte kağıt hammadde fiyatları dip yapmıştır bir de dolar %12 düşmüştür...sonuçta da üçüncü çeyrekte 25 milyondan fazla kar varken son çeyrekte 3 küsür kar geldi...işte işi bilenler önceden satışa geçmişler görünüyor..
ama şu anda işler değişti..rüzgar artık arkadan esiyor ve alkayı ister istemez ileri itiyor...kağıt fiyatları yükseliyor....bunun ile birlikte dolar fiyatları da yükseliyor..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri