-
Fitch göre en kırılgan
Yaşar holding
En Riskli yaşar holding
y.t.d ironi bu yazı
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
terzico
Fitch göre en kırılgan
Yaşar holding
En Riskli yaşar holding
y.t.d ironi bu yazı
SM-J700F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
terzi ara sıra gelir buralarda seni okurdum millet bunu hiç sevmiyo kesin derdim derken birgün 6.25 hisseyi aldım temettü nedeniyle sen ortalarda yoktun hisse aldığım fiyata geldi sen çıktın ortaya merak etme diye diyorum hisse5.35ede düşse temettü nedeniyle zararda değilim .bil istedim ha şirket ben bunu aldım diye temettüden vazgeçermi ne dersin?
-
ürkiye’deki perakende ve tüketici ürünleri sektörünü zorlu bir yılın beklediği uyarısını yapan kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Yaşar Holding ve Migros’un en kırılgan şirketler olduğunu belirtti.

Kuruluşa göre Türkiye’deki perakende ve tüketici ürünleri sektörü için 2019 zorlu geçecek. Fitch Ratings, tüketici güveninin düşmeye devam etmesinin şirketlerin satış hacimleri ve maliyet artışlarını tüketicilere yansıtma kabiliyeti üzerinde baskı yaratacağını bildirdi
Artan finansman maliyetlerinin, finansmana ulaşım zorluklarının ve yükselen döviz cinsinden borçların perakende ve tüketici ürünleri sektöründe finansal esnekliği sınırlayacağını belirten Fitch, söz konusu risklerin hali hazırda kredi notlarına dahil edildiğini vurguladı.
Fitch, Yaşar Holding ve Migros’un daha fazla kötüleşmeye karşı en kırılgan şirketler olduğunu da belirtti.
Kuruluş, tüm zorluklara rağmen 2019’un Türk modern perakendesi için büyüme imkanlarını beraberinde getireceğini, bu şirketlerin geleneksel perakendecilerden pazar payı almak için iyi konumda olduğunu kaydetti.
-
Elimde kalan hisseleri de maalesef 6.15 ortalama ile sattım. Önemli bir kısmını 6.6 ortalama ile sattığımı burada da yazmıştım.
Petun kötü olduğu için değil alternatif hisseler ve endeks endişesi nedeniyle sattım.
Çok ucuz olduğunu hala düşünüyorum.
Daha sonra fırsat verirse geri dönerim.
Son 8000 lotumu 6.18' de 500 500 satışa koydukça vakıf hepsini aldı..
Bugün toplamda 43 000 lot sattım.
28 Şubat' tan beri(28 şubat akşamı bilanço açıklandı) yaptığım trade işlemlerde 50 000 lotu 6.67 ortalama ile satmış oldum.
Bunu paylaşmayacaktım ama buradaki bir şahsın suçlayıcı ifadeleri nedeniyle paylaştım.
Piyasa korkusu ve alternatif hisse fırsatları satış yapmama neden oldu.
Son düzenleme : parasever; 08-03-2019 saat: 17:19.
-
Bir yatırımcıdan önemli miktarda mal aldıklarında çoğunlukla hızlı yukarı hareket yaparlar.
Umarım bu satışımın sizlere yararı olur.
-
6.27' ye çektiler
-
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri