Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 69/434 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 545 - 552 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

1.  Alıntı Originally Posted by nugurlu Yazıyı Oku
    Bu anket değil zaten ,diğer seçimlerde de yaptılar böyle ,ama akıllanmıyorlar ...Milletin gündemi ,beklentisi ve umutlarıyla bunların ki uyuşmuyor. O yüzden sürekli ters köşe oluyorlar...1 Nisan da yine ters köşe olacaklar ama nafile anlamazlar...

Dört benzemezle milleti uyuttuklarını zannedenler ,fena çuvallayacaklar...Görünen köy kılavuz istemez.
    Anketin sahibi kaç kez açıkladı ama anlamamazlıkta ısrar ediyorsunuz. Anlama kapasiteniz bu kadar mı kısıtlı?

Anketin Türkiye geneli sonuçlarını vermeyeceği baştan kabul edildi. Çünkü hisse.net'in eğitim düzeyi toplum ortalamasının üstünde. Eğitimliler de diz bezirganlarına oy vermediği için burada iktidarın oyları daima daha az çıkyor. Bu anketin amacı daha önceki hisse.net anketlerine göre iktidar ve muhalefetin ne kadar sapma gösterdiğinden hareketle bir ipucu yakalayabilmek.

Şimdi anlaşıldı mı?
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by nugurlu Yazıyı Oku
    Bu anket değil zaten ,diğer seçimlerde de yaptılar böyle ,ama akıllanmıyorlar ...Milletin gündemi ,beklentisi ve umutlarıyla bunların ki uyuşmuyor. O yüzden sürekli ters köşe oluyorlar...1 Nisan da yine ters köşe olacaklar ama nafile anlamazlar...

Dört benzemezle milleti uyuttuklarını zannedenler ,fena çuvallayacaklar...Görünen köy kılavuz istemez.
    Neyi

nereye gidiyoz

Moku bizle birlikte sizlerde yiyeceksiniz ayrı gayri mi var.

Oy verdim kurtul yok hep beraber bu gemideyiz ve sizleri gördükçe umudumda kalmıyor.

Battı balık yan gider diyorum.

Aynı kişileri seçerek ne değişecekki.

Tarım ve hayvancılık battı.

Bop eş başkanı ile hep birlikte batacağız 17 yıldır aynı hisle yazıyorum ve söylüyorum.Değişiklik yok.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3. Tşkler Sn Ekfuture elinize sağlık
    Bende 1001.kez buna benzer bir gönderi yapacaktım...
    Hisse.net anketine bakarak TR nin büyük illerinde kısmen de TR genelinde Akepe nin oyları düşüyor mu yükseliyor mu anlamaya çalışıyoruz? (bence en güvenilir bu sonucu verir..)
    Sadece bu...
    Desteklenebilirse güvenilir anket firmalarınca (bana göre KONDA) desteklenmeli diyoruz
    Bunu neden anlamak istemiyorlar vallahi /billahi/tillahi anlamıyorum....

Neyse benim asıl merak ettiğim/değinmek istediğim konu:Hisse.Net anketinde İyi Partinin oylarının nasıl bu kadar yüksek çıkabildiği?
    Çünkü varsayım odur ki:Hisse.Net üyelerinin kahir ekseriyeti 3 büyük ilimizden bağlanıyor ve o illerde İyi parti aday çıkarmıyor diye düşünürken...
    Sadece İyi Partinin aday çıkardığı illere baktım baya var yahu...(demek ki o illerimizden de hisse.net e bağlanan baya üye sayısı varmış)
    Sanırım 28 ilden ittifak adayı çıkarıyor ki az değil...
    Ama gene de ciddi bir oy oranı gibi %15,63

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Merkez Bankası araştırması: Türkiye'de 9 milyondan fazla kişi sefalet ücreti alıyor

http://www.patronlardunyasi.com/habe...-aliyor/217490
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

ankaraya gelin refah ücreti angarada
    bir halt olacağı yok.

8. Meral akşener Samsunda mitingi var hiç bir kanal vermiyor. hadi bunu geçtik.

youtebe kanalları bile veremiyor tlf çekmiyor her tarafa Jammer yerleştirilmiş. yayını engellemek için. bu kadar çok korkuyorlar.

Sayfa 69/434 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •