Sayfa 106/415 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 841 - 848 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. şu anda bu gün aldığım hisse de potansiyeli çok yüksektir...geçmişte nasıl ki durdoyu sevmiş isem şu anda onu da o şekilde seviyorum..ama aralarında tek fark var...durdoya aşık olmuş ve zirvelerinde dahi duygusallığa bağlayarak satmamış idim..ama bu sefer aşık olmak yok...bir ky gibi ne gerekiyorsa onu yaparım...tradeyi uygun görürsem çekinmem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Sinsi spek bugün 51 lotunu aldım artı 26 TL temettü 17 nisana kadar hedefim 500 lot artı 265 TL

3. Endeks eksi diye artı olmasin aman diye yirtiyorsun bir yerini ama taktik değiştirdim hergun en az 20 lotunu carpsam ne iyi olur benim icin

4. Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
    31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
    Çok ilginç sonuçlar var...
    Oy sayımız da baya arttı hani....

http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.

6. Sayin keko durdonun karcok iyi gelmis bi yorumlasan. Dediklerini gerceklestirme yonunde hizla gidiyoruz

7. Kaynak: İş Yatırım
    I, a stranger and afraid
    In a world I never made. ―AE Housman

8.  Alıntı Originally Posted by Morph Yazıyı Oku

Kaynak: İş Yatırım
    alımda ikinci ama hisse aşağı gidiyor bu nasıl iştir.
    Fani dünyanın sefası bir kuru kavga imiş, gerçeğiyle insan olmak her şeyden âlâ imiş.

Sayfa 106/415 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •