Sayfa 208/639 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    24 Nisan'da projelendirmenin devam etmekte olduğunu bildirmişler.Yani henüz biten bir durum yok ortada.Hatta tahsilat Nisan'da olduğu için,ilk çeyrek dipnotlarında 4,5 düşülmeden önceki halini göreceğiz.Zaten Doruk+Taco'nun duran varlığı 60 milyon.Önce bunu şişirmeleri gerekecek.Projelendirmenin gereği,DV tutarının mevcut haliyle yeterli gelmemesi.Zaten 60 milyonun da yarısı haklar...
    Haklisiniz hocam lakin hep ortakların şahsi mal varlıklarına atıfta bulunuldu... Acaba ortaktqn şirkete gecen g.menkul olmusmudur... Karanlıkta kalan şahsi g.menkuller bunu çek edemiyoruz... Var mi ? Nerde ? Ederi ne kadar ? Sonuçta siyasetin icindeler kupon arazi kapatmış olabilirler mi? Vs.vs...

2. en sonunda bende faydalı birşeyler yazmaya karar verdim.
    daha evvel bahsedilen hisse geri alım programının bir önemi yok. o saadece GK dan bir izin almayla ilgili taahhüt değil. ayrıca süreside temmuz gibi doluyor. alma zorunlulukları yok. Zarar gördüm diye mahkemeye verseniz bile ret cevabı çıkar

3. bugün veya yarın tahvil geri ödemesi var 1,500,000 gibi. faiz 1000000
    anapara 500000. bunun ödenip ödenmediği benim için önemli. aldıkları 4 milyon civarı paranın bir kısmı oraya gidecek

4. genel kurulu çağrısının önümüzdeki ayın ilk haftalarında yapmalarımümkün. bilançodan hemen sonra. çünkü geçen senenin bilanço onayı ve denetim şirktinn seçimide olur muhtemelen.

5. genel kurula mutlaka ky katılmalı.toplantıda eğer bilançoya veya başka birşeye itirazınız varsa şerh düşersiniz. 1 lotunuz bile olsa kafi. daha sonra hakkınızı aramak için

6. bu arada o gelen parada muhtemelen önümüzdeki ay bitmiş olur. tekrar transfer etmeleri lazım. bilançonun iyi geleceğini sanmıyorum. hatta sermayenin tamamını kaybettiklerini görebilmemiz muhtemel.

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Karanlıkta kalan şahsi g.menkuller bunu çek edemiyoruz... Var mi ? Nerde ? Ederi ne kadar ? Sonuçta siyasetin icindeler kupon arazi kapatmış olabilirler mi? Vs.vs...
    Bu ülkenin kanayan yarasıdır kayıt dışılık hocam,olabilir tabiki ama bunları kaydileştirmek isterler mi;orası muamma..

8. 2014 yılından sonra ilişkili taraf işlemlerini düzenleyen bir tebliğ yayınlanmıştı. öyle kafasına göre diğer şirketlere sermaye veremiyorlardı diye hatırlıyorum. anladığımız kadarıyla verebiliyorlarmış

Sayfa 208/639 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •