Sevgili durdo alıim ve ulamaları
siz sıkışmayın lafı çeviemeyin
az kalan yada sattım deyipte satmayan kolpacılar
satsınmı diyorsunuz
siz bir söyleyin d az akıllı bizerin beyni sulanmasın
hep söylerim
kurtlar kocayınca çakallara maskara olur
Sevgili durdo alıim ve ulamaları
siz sıkışmayın lafı çeviemeyin
az kalan yada sattım deyipte satmayan kolpacılar
satsınmı diyorsunuz
siz bir söyleyin d az akıllı bizerin beyni sulanmasın
hep söylerim
kurtlar kocayınca çakallara maskara olur
Arkadaslar herkes fikrini soyleyecek.Kirmadan, incitmeden.Dogru veya yanlış,.Sataşmadan olmalı.Bircok kişi gibi çok fazla detay bilmesek de.Burasi forum.Herkes yazabilir.Begenmedigimiz yazılar için çeşitli kırıcı kelimeler kullanılıyor. Bu hoş değil. kimse yazmamış olsa, daha mi mutlu oluruz acaba? Bomboş bir forum olur.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim kötü bir huyum var..hisseyi sattıktan sonra eğer tekrar aldığımda daha az lotum oluyorsa nedense almak istemiyorum...onun yerine gidip sermayeyi artırıp öyle tekrardan almak istiyorum...şu anda kalkmaya kalksam %30 a yakın daha az hissem olacak...o yüzden de alamıyorum..yoksa gerçekten de almak istiyorum..bilmiyorum benim ki de aşırı inat mı diyeyim yoksa gurur mu diyeyim bilmiyorum..baştan beridir huyum budur..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
İnat etme keko gel burda da bir taban yiyelim seninle.
Şaka bir yana durdo gelecek vaad eden bir şirket besbelli.
Karel, klimasan, durdo, knfrt, dmsaş güzel ve karlı şirketler.
dua edin de bende şu açığımı kapatıp buraya geleyim..yoksa gelmem imkansızlaşabilir...ama gelemezsem de gönlüm sizlerledir...umarım ki bir hisseyi çift rakamlarda görürüz de bu günlerimiz güzel bir anı olarak kalır...
çift rakamlara gittiğinde hisseyi yeni alacaklar da gelip buralardan eski günleri okuyacaklar...işte o zaman bir zamanlar hayal olarak görülen şeylerin aslında geçmişte keko denilen birinin sık sık söylediğini görecekler...bu durdo sevdalısını nasıl da idam sehpasına götürmeye çalıştıklaırnı da göreceklerdir...biz affetsek de tarih afetmeyecek....
![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri