Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 136/434 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

1. Son dakika: Erdoğan.dan Yavaş.a bedel öder açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mansur Yavaş ile ilgili, Seçimlere girebilse dahi, seçimden sonra bunun bedelini kendisi ödeyeceği gibi bedelini Ankaralılara da ödetme durumuna düşürür dedi.

Önce Meral akşener. şimdi Mansur yavaş.

Bu şunu gösteriyor ankarayı kaybetmişler.

2. Seçime kadar centilmence hizmet için yarışacağız...Ama seçimden kim galip çıkarsa çıksın ülke ve şehrin iyiliği ve gelişmesi için uyum içinde çalışacağız diyeceğine...

Hani diyorladı ya bu kadar gücün tek elde toplanması, çok daha ilerleyen yıllarda bir dengesizin ve fanatik birinin eline geçerse ne olur ülkenin hali diye...Daha ilk yılda mı yaşayacaktık bunu...

3. Vallahi Ban kizacaksiniz biliyorum ama ben iktidardan memnunum neden mi?borsa forumundayiz borsa tarafından bakacagim olaya.yaklasik on yıldır klasik yatirimciligi bırakıp trader oldum.sattigim her hisse elbet Birgün sattgiminda altına iniyor.normal bir ülke olsaydı hisseler gerçek değerinde hatta ABD Avrupa ülkelerindeki gibi 10 fk üzeri işlem görüyor olacaktı.basit örnek bankalar ne zamandır hep aynı yerlerdeler.ama sağolsun bastakiler eyyyy ABD eyyy Merkel dedikçe hooop aşağı on bin puan.hele şu son bir yılda ne güzel paralar kazandım dersem hiç biriniz inanmayacaksiniz biliyorum.ama herkes kendi gerçeğinden bakiyor.benim de tek gerçeğim kar yapmak.hayatta oy da kullanmam çünkü oy verecek bir parti de göremiyorum.elestiriler gelecek hepsine de cevap vermeye hazırım.

yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.ytd

4.  Alıntı Originally Posted by antalya899 Yazıyı Oku
    Vallahi Ban kizacaksiniz biliyorum ama ben iktidardan memnunum neden mi?borsa forumundayiz borsa tarafından bakacagim olaya.yaklasik on yıldır klasik yatirimciligi bırakıp trader oldum.sattigim her hisse elbet Birgün sattgiminda altına iniyor.normal bir ülke olsaydı hisseler gerçek değerinde hatta ABD Avrupa ülkelerindeki gibi 10 fk üzeri işlem görüyor olacaktı.basit örnek bankalar ne zamandır hep aynı yerlerdeler.ama sağolsun bastakiler eyyyy ABD eyyy Merkel dedikçe hooop aşağı on bin puan.hele şu son bir yılda ne güzel paralar kazandım dersem hiç biriniz inanmayacaksiniz biliyorum.ama herkes kendi gerçeğinden bakiyor.benim de tek gerçeğim kar yapmak.hayatta oy da kullanmam çünkü oy verecek bir parti de göremiyorum.elestiriler gelecek hepsine de cevap vermeye hazırım.

yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.ytd
    Yok kardeşim neden eleştirelim seni allah bol kazanc nasip etsin.

Çalmıyorsun çırpmıyorsun risk alıyorsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by antalya899 Yazıyı Oku
    hele şu son bir yılda ne güzel paralar kazandım dersem hiç biriniz inanmayacaksiniz biliyorum.ama herkes kendi gerçeğinden bakiyor.benim de tek gerçeğim kar yapmak.hayatta oy da kullanmam çünkü oy verecek bir parti de göremiyorum.elestiriler gelecek hepsine de cevap vermeye hazırım.

"Kurd uzaklardan bakar, dalgın görürmüş merkebi.
    Saldırırmış ansızın yaydan boşanmış ok gibi.
    Lakin, aşk olsun ki, aldırmaz otlarmış eşek,
    Sanki tavşanmış gelen, yahut kılıksız köstebek!
    Kâr sayarmış bir tutam ot fazla olsun yutmayı...
    Hasmı, derken, çullanırmış yutmadan son lokmayı! ...
    Bu hakikattir bu, şaşmaz, bildiğin usluba sok:
    Halimiz merkeple kurdun aynı, asla farkı yok.
    "

Mehmed Akif ERSOY.. Müslümanlık Nerde şiirinden.

Erdogan bu tarz aciklamalar ile aslinda istanbulu da tehlikeye atiyor. Stratejik hata yaptilar ankara da ve ayni hatayi istanbul da yapmak istemiyorlar ama Imamoglu sinsice geliyor arkadan. Cok dogru bir aday.

Son 2 hafta bu sekilde giderse sansinin olabilecegini dusunuyorum.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,050
     Alıntı Originally Posted by julyen Yazıyı Oku
    julyenin yasağını kaldırdı opcum..
    seçimden sonra görüşürsünüz.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Julyen de kimdi yahu, hic denk gelmedim?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 136/434 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •