Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 141/434 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by nugurlu Yazıyı Oku
    Youtube'daki yayının sonunda kaynakları belirtilmiştir...Demek ki tamamını izlemediniz.
    Yahu ne kadar takiyeci adamsın..

İzledim videoyu.. Bir kaynak da göremedim..

Eğer videonun sonundaki Teşekkür kısmından bahsediyorsan.. Aklına yanayım senin...

Teşekkür edilen kurum, kuluş ve kişiler kaynak mı oluyor..

Bir de.. video'da senin şu endonezyalıdan hiç bahsetmiyor..

De git yav.. Gece gece..

Beş tane sure söyle desem bilmezsin.. Bana islamın özünden bahsediyorsun..

Araştırmana gerek yok.. Ben sana söyleyeyim.. İslamın özü.. OKU'dur.. O sebepledir ki; Kuran'ı Kerim'i 3 kez bir defada baştan sona mealen okudum... Sure sure okumalarım ise yüzden fazladır.. Sen okudun mu.. ( Çarpılırsın ha.. doğru söyle..)

Hadi işine git.. Sen bu mavralarını, bir partiye verilen oyun ruzi mahşerde berat belgesi olacağına inanan zumrelere yuttur..

Endonezyalı mı.. tööbe tööbe..

İnsanlara ne kadar kolay hakaret edebiliyoruz hayret ediyorum .. Kimsenin kimseye saygısı yok o sevmediği kişiye hakaret ediyor bir başkası kendi sevmediğine ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by nugurlu Yazıyı Oku
    Git araştır burada sallama Irak tan ,Suriye den ,Hatay dan ve daha bir çok yerden şehit düşen binlerce arap ,kürt ,hintli ,endonezyalı vs. var...Yahudiden ,gayrimüslimden şehid olmaz cahil...Şehitlik kavramı müslümana has bir kavramdır...Sallamadan önce biraz araştır ...Tepeden bakarak burada ancak kendini ve kendin gibileri kandırırsın...
    Yahu sen neredeydin, yarin gel veya simdi de olur decem de gotunde pireler ucusuyordur, buralardan bir ayrilma!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Ülke Tv'de Konuk olan Ekrem İMAMOĞLU , Sunucu tarafından sürekli Provoke edildi

https://www.facebook.com/NewsEngland...8400479587660/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5.  Alıntı Originally Posted by nugurlu Yazıyı Oku
    Git araştır burada sallama Irak tan ,Suriye den ,Hatay dan ve daha bir çok yerden şehit düşen binlerce arap ,kürt ,hintli ,endonezyalı vs. var...Yahudiden ,gayrimüslimden şehid olmaz cahil...Şehitlik kavramı müslümana has bir kavramdır...Sallamadan önce biraz araştır ...Tepeden bakarak burada ancak kendini ve kendin gibileri kandırırsın...
    Beyfendi bulgaristan dan da var sizin tezinize göre bulgarlarda bizim için savaşmış oluyor şimdi

riskadami Guest
    1 nisanda chp baskani kim olur yav birakin bu bos isleri,bunu yazin...

Chpnin izmirden baska alacagi yer yok,bu yonetiminden kurtulacaz 1 nisanda....

riskadami Guest
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Ülke Tv'de Konuk olan Ekrem İMAMOĞLU , Sunucu tarafından sürekli Provoke edildi

https://www.facebook.com/NewsEngland...8400479587660/
    Proveke goremedim spiker demirtasi kinayin diyor imamoglu kivirmis durmus ,dolandirip durmus,at gozluguyle bakarsaniz oyle gorursunuz...

Sayfa 141/434 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •