Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 143/434 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

1. Edi ile büdü sabah sabah Reis'e hizmete başlamışlar. Forumdaki mesaj sayıları toplamı 40 bile değil ama hepsi de yandaş troll mesajları.

Biraz da ekonomiden bahsetseler, işsizlik nasıl oldu da rekorlar kırıyor? Seçimden sonraki zam yağmurunda millet ne yapacak? Erdoğan kimleri terörist ilan edecek?

Buraya yazıyorum bunlar seçimden sonra kaybolacak. Çünkü Reis bunları besleyecek kaynaklardan mahrum kalacak. Utanıp da yazmayacklar demek isterdim ama böyle bir şey yok, bunlar utanmaz. Maaşları ödenmeyeceği için kaybolacaklar..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

ereglitupras diğer partiler benim için önemli değil... ne yaparsalar yapsınlar... bizim bu hdp ile adımız anılamaz... oy için bunlarla yakınlaşmaları yanlış... onlar yanlış yaptı diye .. bizde mi yapalım... CHP kurucu parti Atamın partisi bunlarla nasıl bir araya gelir..

Eregli sen benim ne demek istediğimi biliyorsun.. biz diğer partiler gibi olamayız.. biz oy için yön degiştirmeyiz

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 143/434 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •