Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
%70 ihtimalle 2019 da bunlar gerçekleşecek.
Sonuç:
BIST : 2019 yıl sonu şu anki seviyeden en az %20 daha yukarıda olacak.
USD : 2019 yıl sonu 6 yı geçmemiş olacak, yıl içinde 5 in altına inme ihtimalide tahminimce %40 civarı. Belki %42 buçuk.

VATANDAŞ: soyulmaya devam edecek.
SANAYİ: gelişmeyecek.

FED desteği gelirse, inşaat sektörü üç beş yıllığına yine canlanabilir. Vatan topraklarını yabancıya ucuza satmaya devam eder, sonrada bayram yaparız.

ÖN ŞART Hükümet veya abd, başımıza papaz krizi gibi yeni bir kriz çıkarmayacak.

NOT: bir kaç günlüğüne, çıkıştan önce silkeleme amaçlı 98 bin belki 97bin gösterebilirler. Bunuda akılda tutalım. İhlal sayarım ona göre.
alicemal kusura bakma ama sen git biraz hava al zaman zaman fırsat buldukça bu sitedeki hemen herkesin yazdıklarını okurum ama senin kadar kendisiyle çelişkiye düşen birisini daha görmedim daha önceleri yüzlerce kitap okudum binlerce makale okudum ege cansen gibi aydın birisini görmedim gerçek bir aydın çünkü sürüye katılmıyor kimsrden korkmuyor bildiklerini yazıyor diye methiyeler düzmüştün şimdi kalkıp yerden yere vuruyorsun ayrıca bilmediğin ve araştırmadan yazdığın uzel traktör olayıvar istersen onun batış hikayesi hakkında sana özel birmakale yazarım. ama sen iyisimi git biraz hava al bende seni bişiy sanmıştım.