Originally Posted by
Koray
Merhaba Sn. Günaydın,
Capture'un benzinli motoru hakkında hiç bilgim yok ancak Renault üretimi 1,5 dCi (dizel) motor oldukça başarılı ve Nissan, Mercedes, Dacia'da aynı motoru kullanıyor ...
Captue'a bir kaç kez binme fırsatım oldu, o dönem Juke kullanıcısı olduğum için doğal olarak kendi aracımla karşılaştırmıştım ve Juke'a göre görünüm olarak olmasa'da kullanım olarak bana biraz daha az güven verdi, tavsiyem test sürüşüne çıkmanız ...
Diğer taraftan kalabalıksınız sanıyorum haliyle iç mekan Juke'tan büyük olsa'da sorun olabilir ...
Yokk,
"ben sadece haftasonu çarşı/pazar yaparım zaten riskli'de kullanmıyorum, nispeten daha ferah bir araç olsun fiyatı düşük, 2. elde'de problem yaşamak istemem" derseniz bir üst sınıftan Duster'a da bakın derim, ama Capture'dan daha az güven veriyor ve onda'da Renault motoru var, dediğim gibi benzinli motor hakkında hiç bir fikrim yok ...
Fiyat aralığınızı bilmiyorum ama 2. el temiz Qashqai'ler de aklınızda olsun ...
teşekkür ederim koray bey , bir anda seçeneklerimi çoğalttınız, fikir fikirden üstün derler ya doğruymuş, dediğiniz gibi bir baktım çok temiz nissan qasqailer varmış duster lar varmış hatta çok uygun fiyata temiz sandero stepway ler varmış taş gibi suzuki sx 4 ler varmış , scenicler varmış vs..daha benzer bir sürü seçenek doğdu ,
sanırım 45.000-50.000 tl aralığında uygun bir araç yakalayacağım tekrar teşekkür ederim, bu arada evet reno ya ait 1.5 dci mercedesinde kullandığı ödüllü bir motormuş bunuda değerlendireceğim
araçta en fazla 5 kişi oluyoruz ancak valizlerle filan öyle çok uzun yolculuklar yapmadığımız için belirttiğiniz araçlar bizim içinde yeterli aslında
saygılarımla
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer İmleri