Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 239/434 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

1. CHP gibi bir ekol ile DSP gibi sadece tek adama dayali olan ve ölümüyle biten bir partiyi ayni kefeye koymak, ben bu işi bilmiyorum laf olsun diye yazıyorum demektir. İnanan ve okuyan olmaz yazdığınızı, şahsen ben bundan sonra okumam. Bu ulkede terör olayinin 40 senedir sürdüğü bundan sonra azalsa da gene olabileceğini, en önemli konumuzun, işsizlik, enflasyon ve sürekli artan döviz kuru yani kisaca ekonomi olduğunu bu hükümet kavrayamazsa, bugün kaybettiği büyük şehirlerin yaninda ilk seçimde küçük illeri kaybettiğini hep beraber göreceğiz. Köylerde yaşayan insanlar kendi sebzesini kendi yetiştiriyor onlara saygı duyuyorum, ama hem vallahi hem billahi geçen biberi 19,95 den aldım adam 20 yazmamak için öyle yazmış. Tabii ki olay sadece market değil. Öyle insanlar tanıyorum ki 2 tane elektrik faturasi gelince önce kesilmesin diye eski faturayı ödüyor. Asla terör olayını küçümsemiyorum ama bizim birinci konumuz mutlaka ekonomi olmalı, büyüme olmalı,yüksek teknoloji ürünü ve katmadegeri yüksek ürün ihracatı olmalı. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Büyükşehir Belediye konserleri Yavuz Bingöl ve Orhan Gencebay'dan kurtuluyor mu artık?

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by mutemet Yazıyı Oku
    Eveett
    Buradaki malûm şahsiyetlerin bağnaz edebiyatlarına güle güle bitap düştüğüm için seçim akşamı saat 21.00 e kadar yazmama kararı almıştım. 21 Şubattan beri yazmıyorum ve Mellet ittifakı üyelerine seçim akşamı 21.00 da buradan görüşeceğiz dedim. Hatırlatma babında yazıyorum sakın ola belirttiğim saatte foruma gelmemezlik etmeyesiniz kulağınızı çınlatırrım.....
    Cumhur sevdalıları yarın akşam 21.00 de cümbüşe beklerim

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Seni gidi seni...

Sayfa 239/434 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •