Sayfa 435/1024 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    şu anda GÜNCEL olarak En yüksek FAİZ veren bankaları sıralayabilecek bir arkadaş var mı ?
    Yüksekten düşüğe.
    Teşekkürler
    Mevduatının büyüklüğü alacağın faizi doğrudan doğruya etkiler.
    Ne kadarlık bir Nakit paran var ?
    Şayet benim gibi küçük mevduatın varsa ise ;

1- RİSK almak şartıyla aktif bono (%14.30)
    2-İng turuncu hesap ve garanti E-mevduat (%13)
    3-enpara ve cepteb (%12)
    4- diğer Bankalar daha az veriyor.

ANCAK
    Mevduatınız büyük ise alacağınız faiz oranı da 14,75 kadar artıyor. Bu oranı alan arkadaşlar belki size yardımcı olurlar.

Saygılarımı sunarım.

2.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Odea da henüz böyle bir faiz yok. Ama çok yüklü bir müşteri ( ticari ) için verilemeyecek bir rakam da değil. Bireysel müşteri için şu anda çok uçuk.... Belki çarşamba enflasyon açıklamasından sonra düz 15 ler olabilir.
    Ticari veya bireysel bilmiyorum ama düz olduğunu biliyorum , ayrıca salı günü doğrulamak lazım haftasonu malum
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Büyük meblağlara çok iyi oranlar veriliyor küçük mevduatlara verilen oranlar hala kötü . TL sıkışıklığı var galiba bankalar özellikle 500 ustune müthiş oranlar vermeye başladı.

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    CRASH tum hiziyla yolda.

Syg,
    Çarpışma gerçekleşmesi durumunda ilk dereceden darbe yiyecek yer Borsadır, borsada sizin epey varlığınız olduğu hatırlatmak isterim. Eğer ki Borsadaki varlığı Dolara çevirdiyseniz diyecek bir sözüm olmaz. Yani sözün bittiği yer olur.

Diğer taraftan ismi lazım olmayan malum üye gibi CRASH yazmanızı kesinlikle doğru bulmuyorum, size bu tavrı hiç yakıştırmıyorum. Benim 1 yıldır takip ettiğim Dudu bey, saçma saban cümleler yazmaması gerekirdi !!!

Saygılarımı sunarım.

MB bankalara sinirsiz TL veriyor ise, banka mudii lerine daha yuksek degerden faiz neden sunuyor,
    kazandigi musteriye desin ki kardesim ben +1 yada +2 karsilarim dahasi icin kusura bakma..

yorum alayim

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarı ile "bankalara verdiği limitsiz vadeli TL borçlanma imkanı ve aynı koşullarda TL borç verme imkanı" yani verebilir de borçlanabilir de diye anlıyorum...

Çünkü iktisatçı değilim... Mühendisim...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    MB bankalara sinirsiz TL veriyor ise, banka mudii lerine daha yuksek degerden faiz neden sunuyor,
    kazandigi musteriye desin ki kardesim ben +1 yada +2 karsilarim dahasi icin kusura bakma..

yorum alayim
    sınırsız vermiyor:
    1. miktarı kontrol ediyor.
    2. faizi kontrol ediyor.
    hiçbir şey sınırsız değildir.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7. Büyük kamu banklarının 14.50 verdiği seviyelerde 15.00 li oranlar yakındır diye düşünüyorum. Bu şartlarda doların gevşemesi normaldir. İlk hedef 3.50 seviyeleri. Ayrıca bu yıl anladığım kadarı ile turizm sezonu yine sönük geçecek. Bol para devri bitti. Aksi durumda enflasyonun füze hızı ile yükselmesi kaçınılmaz olur. Bakalım mayıs ayında enflasyon kaç açıklanacak. Bloomberg de Ersin Özince'yi göz ucuyla izliyordum; yanlış anlamadıysam mevduat faizlerinde yükseliş bekliyorum demişti.

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku

yorum alayim
    Servet bey benim anladığım sınırsız vermemesi gerektiği... GLP 12.25% oranı ile bankaların verdiği mevduat oranların en az 1 yada 2 puan gerisinde... Banka 12.25% den sınırsız borç alıyorsa size neden %14 le borçlansın ki?

Sayfa 435/1024 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •