Sayfa 34/1001 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 265 - 272 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Para piyasa fonlari garantili degilmi? En dusuk risk dereceye sahip zaten mevduat gibi
    Mevduat garantisi fonlara yok.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Benim nazarımda mevduattan ppf lere kaçıp,içinde özel sektör tahvil riskini almak şu ortamda bana mantıklı gelmiyor

Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Benim nazarımda mevduattan ppf lere kaçıp,içinde özel sektör tahvil riskini almak şu ortamda bana mantıklı gelmiyor
    fon batması be demek ,sahibinin batması degilmi ? yani bankanın ?

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Spk'nın fonlar hakkında bilgilendirme sayfası http://www.spk.gov.tr/Sayfa/AltSayfa/253

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    OKT alan arkadaşlar fonun içinde %63.5 oranında özel sektör tahvili olduğuna dikkat ediyorlar mı? yoksa sadece getirisine bakıp mı alıyorlar?
    önemli olan bu %63.5 in içinde hangi özel sektör tahvilleri olduğu yani kimin tahvilleri bunu öğrenmenin yolu varmı

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Para piyasa fonlarin hic riski yoktur. En buyuk riski az getiri ve hic getirisidir hatta ki o da olamaz zaten
    Banka kendi bir risk dusunurse bir investmentta parani baska tur degerlendirer. Ppf en dusuk riskli fonlardan birisi.
    Ama tabi sen hisse senedi mesela thy alirsan 2 gunde 2 faizde vere bilir 2 faizde kese bilir!

7. OKT zaten PPF alternatifi değil ki. Hiç bir borçlanma aracı fonu değil. Orta-uzun vadeli bir fon.

Acil durum fonu yapacaksanız (ki herkesin acil durum birikimi olmalı) enflasyona ezdirmeyecek şekilde katkılar yapma şartıyla paranızı PPF'lerde tutabilirsiniz.

Şahsen ben PPF'lere birikim, borçlanma araçlarına da yatırım fonları gözüyle bakıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    önemli olan bu %63.5 in içinde hangi özel sektör tahvilleri olduğu yani kimin tahvilleri bunu öğrenmenin yolu varmı
    Fonun Kap sayfasında aylık dağılım raporlarına bakarak fon neye yatırım yapmış görebilirsiniz.

Sayfa 34/1001 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •