TTRAK - Günlük 16.04.2019
Traktörün Başındaki keltoş baş fino ve tahtada olması gereken hisse fiyatını belirleyen diğer yardımcı finolar ,,, hala buradayız 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023
elmi yaman Beymi ? hergün tahtada değişik hikayeler yazıyorsunuz , ama nafile
don lastiği kırk yerinden koparmışhikayeyi biliyorsunuz demi ?!!
Ana Endeks - Haftalık - 16.04.2019
Ana Endeks altta güçlü destek buldu 89 - 92
güçlü destek bulmak zorunda aksi halde enflasyon daha da artar , hükümet artmasını istemez , ekonomiyi bir şekilde rayına sokacaklardır
TARIMDA MİLLİ BİRLİK PROJESİ
Pakdemirli, sivil toplumun tarım anlamında önemli olduğunu belirtti. Yeni bir proje için hazırlıklarının sürdüğünü aktaran Pakdemirli, "Tarımda Milli Birlik adında bir projemiz var, bunu da inşallah nisan, mayıs ayı içinde açıklıyor olacağız. Alt detaylarını da şu anda doldurma aşamasındayız, yüzde 90-95 oranında bitirdik. Tarımın Türkiye'deki yol haritası, bundan sonraki 25-30 yıllık süreç belli." ifadelerini kullandı.
https://www.tarimorman.gov.tr/Haber/...r-Projemiz-Var
Son düzenleme : İzmir; 16-04-2019 saat: 21:41.
Arkadaşlar bekleyin.. sabredin.. ilk hedef 51 diyorum. Bana bir şey sormayın . İsteyen bekler isteyen satar. İsteyen arsa ile satış rakamları ile kar ile kur ile kendini oyalar... ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisseyi tarihi bir alım fırsatı olarak görerek buralardan uzun vadeli düşünerek aldım.simdilik arsa ile ilgili Bir işlem yok.ama olursa birgün 250.000 metrekare arsanın metrekare fiyatı 1000 TL olsa yazıyla ikiyüz elli milyon TL eder. Sahi metrekare fiyatı kaç para orada.
kriz donemlerinde arsa satilmasi zaten anlamli degil, gayrimenkul sektorunun mevcut durumu zaten asikar.
arsa degerli olabilir ama bu donemlerde ölü fiyattan islem gorur. zaten koç'un arsasini alabilecek adam da varmidir bilmiyorum !
sahsi fikrim uzun bir donem arsa ile ilgili bir konu gundeme gelmeyecektir.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
Son düzenleme : hayek; 16-04-2019 saat: 22:58.
Yer İmleri