Sayfa 149/415 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. Yarın bilanco günü ins 10 milyon gelir hammade maliyetleri yüksek değil ise en az 10 gelir hayırlısı bakalım

2.  Alıntı Originally Posted by ekonomist55 Yazıyı Oku
    Temettüden önce ben de çıkmış bulunmaktayım. Bu hisse buralarda olmamalı. Yazık yani ekmek bekleyen insanlara. Temettü vermekle iş bitmiyor bi de hisseyi taşımak lazım. Ha şirket satılacak ha alacak davası sonuçlanıp kasaya para girecek derken 2 yıl elimizde tuttuk. Çok yazanlar çizenler ikili rakamlara gelecek diyenler oldu. Hayat tecrübesi edindik. Elinde olan arkadaşlara allah hayırlı bol kazançlar versin. Bu sefer ben de dışarıda bekliyorum. Acele etmemeyi temkinli davranmayı da tecrübe ettik. Giderse kazananlara bereketli olsun, düşerse alırız ya da farklı hisseler bakarız.
    Sansin kazancin bol olsun arkadasim.

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

3.  Alıntı Originally Posted by ekonomist55 Yazıyı Oku
    Temettüden önce ben de çıkmış bulunmaktayım. Bu hisse buralarda olmamalı. Yazık yani ekmek bekleyen insanlara. Temettü vermekle iş bitmiyor bi de hisseyi taşımak lazım. Ha şirket satılacak ha alacak davası sonuçlanıp kasaya para girecek derken 2 yıl elimizde tuttuk. Çok yazanlar çizenler ikili rakamlara gelecek diyenler oldu. Hayat tecrübesi edindik. Elinde olan arkadaşlara allah hayırlı bol kazançlar versin. Bu sefer ben de dışarıda bekliyorum. Acele etmemeyi temkinli davranmayı da tecrübe ettik. Giderse kazananlara bereketli olsun, düşerse alırız ya da farklı hisseler bakarız.
    Kardeşim , 4.55 iken bilançoya girmeden sattım. 3.94 'e kar payı vermiş şekilde düştü. Geçmiş tecrübelerimiz gereği, daha da düşecek ve elimizdeki nakit ile başka yerden (gs, Bjk) fulledeğimizi burdan yerine koyacağız. Hedefim 3.50 ye kadar beklemek , gelmezse en kötü yukarı giderken 3.94 den fite fit yerine koyarım;) bol şans

4.  Alıntı Originally Posted by Sabir42 Yazıyı Oku
    Yarın bilanco günü ins 10 milyon gelir hammade maliyetleri yüksek değil ise en az 10 gelir hayırlısı bakalım
    Sevgili sabır , sanki yoğun ve hacimsiz baskıdan ve son birkaç günlük düşüşten gelecek olan bilançoyu fiyatlıyor diye düşünüyorum. Genelde hep böyle yapıyor. Az az hergün düşüyor. Bilanço gelince sonraki günlerde sert sert düşüyor. Bakalım umarım tuzaktır bu defa ve yukarı döner artık.

5.  Alıntı Originally Posted by Sabir42 Yazıyı Oku
    Şirketin hiç bir dönemin de kısa vadeli borç bu kadar az olmamış dolar artışında döviz cinsinden çekilen kredilerde zarar yazıyor idi bu durum bu çeyreğe has giderleri azaltabilir bu da karlılık oranını artırabilir tabi şirket 1 ocakta gidip kredi çekmediyse
    Kısa vadeli finansal borçları dolar cinsi banka kredileriydi tamamını ödedi sıfırladı,sadece 4,1 milyon tl cinsi faizsiz özel kredi borcu kaldı.Diger kısa vadeli borçları ise yine dolar cinsi ticari borçlar,2/3 i ocak-şubat vadeliydi,dönemde dolar yatayda kaldı kur zararı olmadı,ticari borç olduğundan bildiğim faiz gideri de yok,kalan 1/3 kısmı haziran vadeli kur farkı zararı olsada önemsiz..sonuçta finansman gideri 1 milyonu bile geçmez.
    Şirket pırıl pırıl,pazar sorunu yok,yıllarca da olmayacak,kapasiteyi artırması gerekiyor,kapasite kullanım oranı normalde %93-94,bu dönem belki %100e yaklaşmıştır.Patronlara sözüm yok adam gibi adamlar,şeffah ve de karlarını cömertçe paylaşıyorlar.Krizlerden bile olumsuz etkilenmeyen şirket bence endişesiz güvenli yatırım.

6.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Kısa vadeli finansal borçları dolar cinsi banka kredileriydi tamamını ödedi sıfırladı,sadece 4,1 milyon tl cinsi faizsiz özel kredi borcu kaldı.Diger kısa vadeli borçları ise yine dolar cinsi ticari borçlar,2/3 i ocak-şubat vadeliydi,dönemde dolar yatayda kaldı kur zararı olmadı,ticari borç olduğundan bildiğim faiz gideri de yok,kalan 1/3 kısmı haziran vadeli kur farkı zararı olsada önemsiz..sonuçta finansman gideri 1 milyonu bile geçmez.
    Şirket pırıl pırıl,pazar sorunu yok,yıllarca da olmayacak,kapasiteyi artırması gerekiyor,kapasite kullanım oranı normalde %93-94,bu dönem belki %100e yaklaşmıştır.Patronlara sözüm yok adam gibi adamlar,şeffah ve de karlarını cömertçe paylaşıyorlar.Krizlerden bile olumsuz etkilenmeyen şirket bence endişesiz güvenli yatırım.
    Şuan hissenin bulundugu seviye teknik olarak çok önemli 5.18 ve 4.58 den dönüş aldığı iki tepe esas alınarak çizilen grafikte temettü öncesi bu düşeni kırıp temettü sonrası da 4.70 e gitmisti 4 40 düşen onay bölgesi ve hisse şuan 4 43 seviyesinde iyi bilanco yükselis onay ini alır ilk hedef 4.12 ikinci hedef 4.30 olur kötü bilanco ilk destek 3.65 ana destek 3.35 tahminim 90 milyon ciro var net karlılık ins en kötü %10 olur kur kari ile de 10 milyon u geceriz

7. 4.12 ve 4 30 derken temettüsuz fiyat temettülu 4 62 4.80 diğer bir ifadeyle

8.  Alıntı Originally Posted by Sabir42 Yazıyı Oku
    Şuan hissenin bulundugu seviye teknik olarak çok önemli 5.18 ve 4.58 den dönüş aldığı iki tepe esas alınarak çizilen grafikte temettü öncesi bu düşeni kırıp temettü sonrası da 4.70 e gitmisti 4 40 düşen onay bölgesi ve hisse şuan 4 43 seviyesinde iyi bilanco yükselis onay ini alır ilk hedef 4.12 ikinci hedef 4.30 olur kötü bilanco ilk destek 3.65 ana destek 3.35 tahminim 90 milyon ciro var net karlılık ins en kötü %10 olur kur kari ile de 10 milyon u geceriz
    Net kar tahminlerinize katılıyorum,adını koymayacağım nasılsa yarın gelir,iyimserliğimi çoğaltan bir husus da seçim nedeniyle tam kapasitenin zorlanmış olabileceği..kötü bilanço hiç düşünmüyorum.

Sayfa 149/415 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •