Sayfa 344/992 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bu kadar ince hesap yapmayin yoldaslar ..ıkınsakta sıkınsakta olmuyor.1 den 5 cikmiyor ..oylede yapsan boyle de yapsan enflasyonun .050 .025 uzeri belki reel faiz oluyor ..olsa ne olur olmasa ne olur..koyver 23.50 gitsin .32 gun ..rxpu senede 11.4 kere cevrilince 23.50 bilesigi kaca geliyor bulur...yada fonlar var iste sn yuji yayinliyor aylik ortalama gunluk diye.bereket onlar 20.50 olan karanlik gunlerde gaz lambasi gorevini ifa etti...bunlar disinda sepet yani cuzdan veyahut fransizca portfoy denen bir olay var.he butun herkes diyor yapin diye ..bu seferde tl disindaki varliklar deger kaybedince yandim bittim kul oldum..yahut faiz kaybi su kadar diye kendimizi tarumar ediyoruz .ne yardan ne serden geciyoruz olmaz ..yok iste maalesef 3-4 reel faiz yok.

2.  Alıntı Originally Posted by berfu Yazıyı Oku
    Enflasyon %20 ise %25 gibi faiz vermek enflasyonu dizginleyebilir... Daha önceki krizlerde hep yaptıkları şeyler... Elbette kriz bitince tüketime devam edildiğinden kalıcı olmuyor... Neyse sanırım önümüzdeki aylarda bu hamleyi yapacaklar... Bankalar boşu boşuna “enflasyon kadar faiz†veren araçlar ortaya çıkarmamıştır diye düşünüyorum...
    Dizginlese ne olur bir kaç ay sonra yine aynı kısır döngü. Faiz düşsün ihracat artsın reel ekonomi canlansın millet iş yapamıyor bu faizlerle ! Acilen düşmeli

3. Tüm avrupa ülkelerinde sigara pahalı burdada olmalı. Çevreci bir karar kutluyorum. Dövlet bizim sağlığımızı düşünüyor özellikle ruh sağlığımızı

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Korkunc pahali o aletler o yuzden hickimse almiyor
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Herkes teknolojiden bahsediyor yani iyiki bi youtube tr de yasak degil herseyi seyredip hayran kaliyorsunuz

Zahmet edip birde fiyatlarina bakin superzekalar
    Evet 600 Dolar Korkunç bir rakam
    https://jupitersonestopshop.com/prod...ric-bike-ebike

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Sn rxpu,
    Ben web den şöyle excell bileşik faiz hesabı yapan bir link buldum.
    www.etkingayrimenkul.com.tr/kredi_hesaplama/kredi_hesaplama_14847_9417.xls

Buradan 22,75 i ayda (c.tesi-pazarları çıkardığımızda ortalama 23 gün tekrar kabulü ile hesaplama yaptırdığımda sizin 0,13 lük değer yerine 0,23 lük değer buluyorum.

22,75 i yılda 260 kez tekrarlarsam (resmi-dini tatillerle c.tesi-pazar çıkarıldığında tekrar sayısını yaklaşık 260 gün kabul ettim) yıllık faizi 25,53 buluyor. Bunu 12 aya böldüğümde 0,23 faiz farkını buluyorum.

nerede yanlışlık yapıyoruz sizce?
    Her ay ortalama 0,2 düşün bileşik faiz etkisi. 6 ay sonra 22.75 den almak karlı olur.

6. Arkadaşlar Vakıfbank'ın enflasyon korumalı üç ayrı hesabı var. " A. Enflasyon endeksli Kazandıran Hesap 1" bu hesap için bir açıklama var ama bana göre yeterli değil. Bunu rakamlar ile örnek vererek açklamalılardı ki anlaşılır olsun. Nasıl uygulanacak ben tam olarak anlayamadım https://www.vakifbank.com.tr/enflasy...px?pageID=2699

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu kadar ince hesap yapmayin yoldaslar ..ıkınsakta sıkınsakta olmuyor.1 den 5 cikmiyor ..oylede yapsan boyle de yapsan enflasyonun .050 .025 uzeri belki reel faiz oluyor ..olsa ne olur olmasa ne olur..koyver 23.50 gitsin .32 gun ..rxpu senede 11.4 kere cevrilince 23.50 bilesigi kaca geliyor bulur...yada fonlar var iste sn yuji yayinliyor aylik ortalama gunluk diye.bereket onlar 20.50 olan karanlik gunlerde gaz lambasi gorevini ifa etti...bunlar disinda sepet yani cuzdan veyahut fransizca portfoy denen bir olay var.he butun herkes diyor yapin diye ..bu seferde tl disindaki varliklar deger kaybedince yandim bittim kul oldum..yahut faiz kaybi su kadar diye kendimizi tarumar ediyoruz .ne yardan ne serden geciyoruz olmaz ..yok iste maalesef 3-4 reel faiz yok.
    Yok..

Bence de fazla kasmayin, olumlu dunya iste..

Olacagi kadar olsun...

Salin gitsin...

Bu isin sonunda hasta olmak da var.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 344/992 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz