Şirketi arayip sıkıştıralim... Açıklama göndersin...
Şirketi arayip sıkıştıralim... Açıklama göndersin...
Bu Ramazan mübarek günü bizlere bunu yaşatanları Allah’a havale ediyorum. Öbür tarafa bırakmasın. Gök girsin kızıl çıksın inşallah. Allahın laneti onların üstüne olsun. AMİN
Amin üstadım. Bunların dini, imani varmı ki?
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar herkese ALLAH sabır verdin bu hisse ye cok güvenmiştin son ceyrek cok güzeldi ilk ceyrekte iyi gelir diye düşünmüştüm ama hayal kırıklığına uğradık bu ne ya satış son ceyrreğe göre füşmüş kur farkı normal gelmiş ama en kötü tarafı kar marjı düşmüş piyasaya kriz dolasıyla ucuz mal satmışlar biz tire satışları düştüğü için üretime ara verdiği an dikkatli olmak kazımmış
Ama iş yat devreye girdive hisseyi yukarı taşıdı birszda ben yardımcı oldum fskat istediğim bilanço gelmeyin ce malı sattım çünkü duramazdım ben spek değilim büyük zararla cıktım dsha iyi gelene geçiyorum benim satışlarım dan son ra ben sk yatırımdan işlem yapıyorum
Sonra işyat devreye girdi hisse hayal kırıklığı yarattı. Ods cıkınca böyle oldu yapıcsk bir şey yok piyasalarda kötü zararla cıktım ikinçi ceyrek ümit verseydi beklerdim ondads ümit görmedim inşalkah iyi olur
Çünkü iyi hisseler cıktı onlara geçiyorum bol şanslar
Işte America ışte turkiye
https://m.borsagundem.com/haber/uber...ybetti/1407161
Yer İmleri