Sayfa 309/656 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Anladığım kadarı ile son ay satılan malllarin faturalandirmasi yapılmamis... Onumuzdeki çeyrek yapılacak... Cunku son çeyrek maaliyetler ile ilk çeyrek maaliyetler ayni... Ama ciro farklı... Satış fiyatlarında bir gerileme olmadığını söyledi...
    Başka bir izahı yok, inşallah kandırılmıyoruzdur.

2.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Başka bir izahı yok, inşallah kandırılmıyoruzdur.
    Önümüzdeki çeyrek telafi edileceğini söyledi...

Tabanda kalsın hiç aklıma gelmezdi demekki isterse yükselişide öyle olabilir imkanı olan pasta atabilirmi moraller bozuk ama haftalık kapanış inş toparlanır

4. Şirketi arayip sıkıştıralim... Açıklama göndersin...

5. Bu Ramazan mübarek günü bizlere bunu yaşatanları Allah’a havale ediyorum. Öbür tarafa bırakmasın. Gök girsin kızıl çıksın inşallah. Allahın laneti onların üstüne olsun. AMİN

6. Bilançonun kötü gelecegi belliydi zaten döviz yğkselirken hala söyle böyle diyen bu sayfalarda. Hiç ayrılmayan arkadaşlar şimdide yok söyle yok böyle deyip hala sürece ortak arıyorlar şeçim sonucu belli degil iken merkez bankası zor durumda iken döviz her gün para kazandırırken döviİn yükselme garantisi varken Hala şöyle olcak böyle olcak gaz verenler sonuç ortada günahı boynunuza .88100 seviyesi çok önemli kırarsa bodozlama aşagı gelebilir 72 000 seviyesine kadar inebilir işte o zaman borsa tadına doyum olmaz.şu an kenarda beklemek hala en mantıklısı.gaz vermeyelim gaza gelmeyelim ytd

7.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Bu Ramazan mübarek günü bizlere bunu yaşatanları Allah�a havale ediyorum. Öbür tarafa bırakmasın. Gök girsin kızıl çıksın inşallah. Allahın laneti onların üstüne olsun. AMİN
    Amin üstadım. Bunların dini, imani varmı ki?

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by tolga3838 Yazıyı Oku
    Amin üstadım. Bunların dini, imani varmı ki?

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Üstadım onların dinini bilmem ama Allah kesin olarak var. Kahrü perişan etsin onları. Amenna

Sayfa 309/656 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •