600bin.lotum.vardi sattim 80bin birakdim.gerekirse kolay birlesme.kalsin.kimse.ile hareket.etmiyorum
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
600bin.lotum.vardi sattim 80bin birakdim.gerekirse kolay birlesme.kalsin.kimse.ile hareket.etmiyorum
Bergomat bende verdim zararına az kaldı .240 bin zararla 280 bin lot verdim .120 bin duruyor oda torunlara kalsın .Belki 10 yıl sonra bina 2 milyar TL olur .borcuda kalmaz 1 hisseye 20 TL alir artık bizmi alırız çocuklara mirası kalır .arsa niyetine yatiriim kalsiin.....
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kimse.beni ilgilendirmiyor eger grubla anlasirsa bizim.bahtimiza.ne cikarsa .35milyon.para koyup ridvan kenarda beklemez.dava duserse eger davacilardan satan oldu ise yeni dava acarlarsa sirket ciddi cok ciddi zarar gorur anele.ve ridvan olarak .karsidaki grub en buyuk lot yusuf.yildizda .digerleri ne olursa olsun diye yusufa.vekalet.vermisler. yani sert.kaya ilk defa. bu kadar carpildi.once grup ile anlasipda bu yola cikmak daha mantikli olmazmiydi.belkide sonra anlasacak ama.anlasacak bu kesin .bende vekalet verebirim.bu asamada.
Hadi bakalım hayırlısı gurupla anlaşılır umarım.ridvan bey insafa gelir belki.cogunlugu mağdur olan kişiler.2 TL lerden mal alıp 5/6 yıldır bekleyen çok kişi var.kimiside gözaltına düştükten sonra zararına satıp tekrar hisseye girdiler.ne olacaksa olsun.artik bu pislikten herkes bıktı.
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri