Merkez kamulara bir 3-5 milyar dolar ateşlesene onlarda piyasaya bir kaç milyar dolar daha satsınlar birşey deniycez :D
Bugün ateşe bir harda ben attım haziran vadede dolar longladım ama acep kimin shortlara kitledim orası muallak.
Merkez kamulara bir 3-5 milyar dolar ateşlesene onlarda piyasaya bir kaç milyar dolar daha satsınlar birşey deniycez :D
Bugün ateşe bir harda ben attım haziran vadede dolar longladım ama acep kimin shortlara kitledim orası muallak.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Hocam gözünüzde gözlük var mı bilmiyorum ama varsa gönderdiğimi hafızanıza alabilmek için ikincisini takın ki net görün ve hangi mevsim hangi meyve yetişir en azından bu ikisi için bir daha unutmayın. Screenshot_2019-05-22-14-18-22.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu artışdan merkez bence memnun. Olacak devalüasyonu onlarda istiyorlar yoksa sat sat nereye kadar şuan DTH çözülmesi harici hiçbir çözümü kalmadı adamların.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
müdahale olma ihtimali olur mu acaba yine çok geç kalan vadeli mevduatı yeni girdim bu fiyatlardan alan zarar etmez diye düşünüyorum ama ülkede ne olcağında belli olmaz 6.24 ten geldi buralara zaten risk almadan yatırım olmaz zaten en kötü 10 kuruş zarar eder çıkarız![]()
yanlız faiz artışı olacak bence bi takoz koyarlar illaki ilerde 6.80 gibi dökeriz pozisyonu diye düşünüyorum.
Yer İmleri