Derhal 1,50 üzeri atması lazım endeks 90 bine merdiven dayadı.Aksi durumda çıkamıyan hisse düşer mantığı geliyor aklıma.
AL,SAT TURŞUSUNU KUR TAVSİYESİ DEĞİLDİR....
Borsa çıkıo lanet hisse snde çıksana be! az düşşe borsa en öndn düşersin ama ne pis şeymişsin be öfff
İnternette aşağıdaki gibi bir soru-cevap buldum. Yabancıların halka açık kısmının bile %75'ini elinde tuttuğunu söylüyor. Bu hisseye yatırım yapan yabancı fon felan olmadığına göre bu yabancı da büyük ihtimal Avusturyalılara toplayan kurum veya kurumlardır. Geriye yaklaşık 10 milyon lot kalıyor piyasada. piyasada kalan lot 4 milyonun altına düşerse kottan çıkmak için başvurabilirler. 7 senedir direnen bu kemik lotların kolay kolay döküleceğini sanmıyorum bu nedenle kottan çıkma olayı uzun ve çok zigzaglı bir yol olacağa benzer.
https://www.borsagundem.com/piyasa-e...ndi-tire/12061
Arkadaşlar bu hissenin geçmişini bilen yok mu?
2008 yılında yapılan çağrı kaç liradan yapıldı mesela? Zamanında hissenin %23,68'ini elinde bulunduran QVT Fund'un elindeki paylara ne oldu?
Bugün ki konu (örtülü kar transferi) 2008 yılında da varmış ve QVT bu nedenle Maliye'ye şikayette bulunmuş ve dava açmış.
https://www.dunya.com/ekonomi/qvt039...i-haberi-31554
Öte yandan hissede özellikle QVT Fund Lp’nin yaptığı alımlar söz konusu. Geçtiğimiz ocak ayı itibariyle QVT Fund, toplam hissenin yüzde 23,68’ini elinde bulunduruyor.
QVT Fund, Tire Kutsan’ın Haziran 2008 tarihinde gerçekleştirdiği Genel Kurul Toplantısı’nda aldığı kararların iptali için dava açtı. Dava Tire Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2008/400 Esas Sayılı
dosyası üzerinden görülüyor. Ocak ayında yapılan duruşmada davacıya teminat talebi hakkında beyanda bulunması ve tarafların delillerini sunması için süre verildi. Duruşma ise 12 Mart 2009 tarihine ertelendi.
Hiç bir hisse devamlı yukselmez tamam,devamlı da düşmez tamam,ama devamlı sabit kalabilir,bu şeref yoksunu da olduğu gibi,bunlara nekadar beddua küfür etsek azdır heralde, yazamıyorum ceza vercekler,bunlarin taaaa...
Neyse alış gireyim bakalım bugün yarın 1.43 üstüne attırabilirmiyim.
ytd. değildirrrrrr.
endeks 95 000 görmeden rahat yok.
ytd.
Yer İmleri