Alıntı Originally Posted by mursevim Yazıyı Oku
Sn Selka teşekkürler yazılarınız için yeni gördüm sizin yazılarınızı..diyebilirim ki diğer yazan insanlara hiç benzemiyor, o kadar siyasal yazılar var ki hayret ediyorum bu yazanlar kar ediyor mu hiç sanmıyorum.. sadece kafa karışıklığı yapıyorlar.. Kolaylıklar dilerim size..
Syg
Sn.Mursevim çok teşekkürler.. O denli siyasi olmuşuz ki; USD düşecek dersen AKP li trol, USD çıkacak ülke krize girecek dersen CHP li trol oldum.. Halbu ki amacım sadece para kazanmaktı. Yazımın altında YOUTUBE da 6 ay önce çekilmiş videolarım var, tüm fikirlerim orada.. Bol kazançlar..
https://www.youtube.com/watch?v=TaNqA-lPHvQ

Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
ülkedeki riskler ve siyasi belirsizlikler olmasa şu an tl ralli yapardı, ama mevcut durumlar kötü.
Sn.Finans kesinlikle..

Ülkede risk yoktur kim diyebilir ki.. Yaşam ve hayat bile risk değil midir? Yarın sabah ölmeyeceğimizi kim garanti edebilir.

Demek istediğim şudur..

USD dan prim yapma TRENİ 2018 Şubat ayında kaçmıştır. O zaman USD almadıysanız USD dan uzak durmak en iyisi demek istedim. Yani 2018 Şubat ayında 3,75 TL den USD alıp keyfine bakacaktın..

Ama 2018 Ağustos ayında USD 3,70 TL den 7,21 TL ye gelen USD %95 prim yapmış demektir. Buradan USD alınmaz demek istedim..

Yemediğim laf, işitmediğim hakaret kalmadı... Ben geçen seneye oranla TL portföyümü %50 USD portföyümü %10 büyüttüm...

VAKBN sağolsun...

USD a asla düşman değilim 5,35 olsun alırım..

AMa 7,21 TL olmuş, CDS ler 520 ye gelmiş, büyüme sevdasından vazgeçmiŞ, işsizliğe razı, cari açığı kapatmış bir ekonomide USD 7,5 TL den 12 TL olacak alın demek en hafif tabirim ile ALIKLIK idi..

Belki bu spekülasonu yapanlar uyanık tipler idi, ama her okuyan onlar kadar uyanık olmayabilir...

Ben her zaman derim, benim dediğimide yapmayın, ama hakaret etmeyin, okuyun ve geçin..

En son kararı kendiniz verin...

Ama Allah şahidimdir ki; yatırım yapmadığım bir finansal aracı asla övmedim...

Bol kazançlar..