Bır söz vardır derki "devletin derinlikleri toprağın derinliklerinden daha karanlıktır.." teşbih te hata olmaz... Bahse konu olan kurumunda bir görünen birde görünmeyen yüzü vardır... Bu işler göründüğü gibi değildir, sn. ozankoca...
Bır söz vardır derki "devletin derinlikleri toprağın derinliklerinden daha karanlıktır.." teşbih te hata olmaz... Bahse konu olan kurumunda bir görünen birde görünmeyen yüzü vardır... Bu işler göründüğü gibi değildir, sn. ozankoca...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
serbest fiyattan 3 tane yazdım peşimden hemen her kimse o da yüklü yazdı yalnız 23.300 e önceden yazılan yüklü satış var
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
kısacası 23.300 dirençtir
sakın hiç kimse demesin bu tahtada teknik büyük yükseliş öncesi grafik bakın görürsünüz. bak alışları sildi yalnız şunu demeliyim ky tahtaya gelmiyor buradakiler kendi yazıp kendi çalıyor
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
işte dediğim oldu bile sadece benim yazdıklarım kaldı
Açılış
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri